You are here
Home > Iklan > Jom Menang iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my

Jom Menang iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my

Salam Media - Menangi iPad Mini 2

Kepada rakan blogger yang turut hadir ke event Blogrrr – Blogger Most Wanted yang berlangsung di MIECC, Mines anda boleh menangi iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my.

Apa yang anda perlu buat?

Datang ke booth no. 31 atau daftar secara online di www.salammedia.my/im/

Sesiapa pun boleh mendaftar, asalkan anda mempunyai blog, facebook, twitter dan instagram. Pemenang akan ditentukan dengan cabutan bertuah.

Untuk pengetahuan anda, SalamMedia merupakan salah satu company untuk pengiklanan di blog berasaskan syariah (islamic). Bagi blogger yang ingin berjinak dengan event blogger, review ataupun post berbayar (advertorial), jangan lepaskan peluang ini.

20131214-125211.jpg

Mana tahu, tak menang iPad Mini 2, boleh dapat projek berterusan dengan blog anda.

Tarikh tutup penyertaan adalah 31 December 2013. Untuk meningkatkan peluang anda untuk menang sebanyak 20 kali ganda, tulis blog post mengenai Salam Media (macam yang bro buat ini).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Jom Menang iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my

  1. Ucapan beribu terima kasih kepada Bro.

    Kalau ada rezeki, menang iPad Mini Retina Display.

    Terus terang kami ingin membuat data mining, di mana data ini akan dikumpulkan untuk menyalurkan sponsored post kepada blogger. Buit duit dengan blog. Wohoo!!

Leave a Reply

Top