17,149,462 total views, 766 views today

Jom Menang iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Salam Media - Menangi iPad Mini 2

Kepada rakan blogger yang turut hadir ke event Blogrrr – Blogger Most Wanted yang berlangsung di MIECC, Mines anda boleh menangi iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my.

Apa yang anda perlu buat?

Datang ke booth no. 31 atau daftar secara online di www.salammedia.my/im/

Sesiapa pun boleh mendaftar, asalkan anda mempunyai blog, facebook, twitter dan instagram. Pemenang akan ditentukan dengan cabutan bertuah.

Untuk pengetahuan anda, SalamMedia merupakan salah satu company untuk pengiklanan di blog berasaskan syariah (islamic). Bagi blogger yang ingin berjinak dengan event blogger, review ataupun post berbayar (advertorial), jangan lepaskan peluang ini.

20131214-125211.jpg

Mana tahu, tak menang iPad Mini 2, boleh dapat projek berterusan dengan blog anda.

Tarikh tutup penyertaan adalah 31 December 2013. Untuk meningkatkan peluang anda untuk menang sebanyak 20 kali ganda, tulis blog post mengenai Salam Media (macam yang bro buat ini).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 thoughts on “Jom Menang iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my

  1. boleh terjah nie…mana ler tahu rezekikan….

  2. Bro, boleh pinjam ayat2 tu?

    1. Ayat yang mana satu mu nak pinjam nie?

  3. wah syoknye sape dpt pg..all d bez buat bro framestone n kengkwn yg ke sana

    1. Ramai juga blogger yang datang. Ada yang Bro kenal dan ada yang Bro baru kenal

  4. hoho..aku tak register lagi nih.

    1. ko mmg, dah tutup nanti baru nak register

    1. Join la.. semalam xsinggah ke booth dorang?

    1. Asalkan anda adalah blogger… Anda layak untuk join 🙂

  5. Ucapan beribu terima kasih kepada Bro.

    Kalau ada rezeki, menang iPad Mini Retina Display.

    Terus terang kami ingin membuat data mining, di mana data ini akan dikumpulkan untuk menyalurkan sponsored post kepada blogger. Buit duit dengan blog. Wohoo!!

    1. Terima kasih juga kepada Salam Media kerana sudi menghadiahkan iPad Mini Retina Display buat Bro he…23x

  6. settle register semalam..mana tau ada rezeki kan. 🙂

    1. Heppp.. sempat buat entry lagi ek?

    1. ipad mini 2 (retina display)

      Buat masa ni takde jual secara official. Kalau beli yg tak office takut susah claim warranty. by the way, dah join contest?

  7. Aku nak register. Tapi masalahnya bila nak isi no telefon tak ada kotak isian. Dan tidak ada butang submit/hantar. Dah berkali cuba. Macam mana ni bro.

    1. Sorry kalau cacat skit. Mungkin kena tukar browser. Cuba lagi ye kawan.

  8. Sangat bagus ni…bagi peluang kepada semua utk miliki ipad mini sambil review salam media ni.

Leave a Comment