You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Gayung : Salah Satu Barang Pusaka Puan Isteri

Gayung : Salah Satu Barang Pusaka Puan Isteri

gayung pusakaGayung pusaka

Salah satu barang pusaka puan isteri yang masih ada dirumah ini.

Kalau x salah,

Puan isteri beli gayung @ cebok ini sewaktu masuk universiti dulu.

** update terkini dari puan isteri : beli gayung @ cebok ini sewaktu zaman PLKN dulu.

Sekarang sudah berkahwin dan mempunyai anak sorang.

Malangnya gayung ini tak panjang hayatnya. Baru-baru ini dah pecah (maaf xkan nak tayang part yang pecah).

Mungkin sebab tak boleh tahan dengan keganasan pasangan tuannya he…23x

Sudah lama gayung ini berbakti.

Sudah sampai masanya digantikan dengan gayung baru. Nak buang rasa sayang la pula, sentimental value tinggi sangat ini. Apa-apa pun kena tanya puan isteri dulu.

Risau dia cakap, “simpan buat apa? menyemak je. Cukup la barang awak dah menyemak dalam rumah ini” he…23x

Bicara Bro : Rasanya dalam rumah ini tiada barang-barang zaman Bro study U dulu. Barang zaman bujang pun ada la sikit.

Banyak barang puan isteri je.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Gayung : Salah Satu Barang Pusaka Puan Isteri

  1. macam mana x beli yang baru bila gayung yg dibeli asyik hilang, kalau x hilang sure pecah la..patah la tangkainya…confirm..i’ve experienced that masa kat asrama dulu…asal beli hilang, letak nama kat tangkai..tangkai eh dipatahkan…beli kaler yg buruk2 pun hilang gak..ukir nama ngan pisau dengan harapan boleh selamat, tempat ukir tuh dibocorkan…haaa….kami panggil yang buat ni hantu gayung….

Leave a Reply

Top