17,159,458 total views, 24 views today

Fisha Teman Daddy Buat Kerja

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Anak Teman Ayah Buat Kerja

Ish puteri sulungku – Nur Elfisha

Susah nak diam kalau daddy dia berjauhan. Tak pasal-pasal pagi ini Fisha teman daddy buat kerja. Eh ke Daddy buat kerja bertemankan Fisha.

Kejab lagi Daddy dah nak balik KL dah. Kerja….!!!

Hujung minggu baru dapat jumpa. Apa? Rabu, selangor cuti!! (Eh macam mana Fisha tahu nie ek)

Maaf Fisha, Rabu ini Daddy kena cover rakan artis daddy kahwin. Habis nanti, daddy terus balik Perak ek. Itupun kalau daddy tak busy belah petang itu.

Puutttttt…!!!

Amboi sempat melepas dekat daddy ek.. Mana ummi nie… Fisha berak ini ummi… cepat tukar lampin dia.. Ada bau he..23x

Comel la anak daddy nie, comelnya… kentut bertubi-tubi dia berikan pada daddy. Babap nk x?

Bicara Bro : Susahnya bila anak manja sangat dengan ayahnya. Tak de ayahnya, susah nak tidur jawapnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “Fisha Teman Daddy Buat Kerja

  1. Nama pun anak ayah kan…x pasal2 ummi plak merajuk nanti…

    1. Ummi merajuk.. daddynya boleh pujuk…

  2. fisha teman daddy @ daddy teman fisha….tu fisha nampak lelap…..

    1. Kalau letak jauh, xdenye dia nak lelap macam tue ๐Ÿ™‚

  3. Tunggulah sudah dapat kaki nanti. Memang tak jadi kerja. ๐Ÿ™‚

    1. Dah dapat kaki nanti, mak dia la kena kejar.. baru kurus ๐Ÿ™‚

  4. best bro ada baby teman… bosan2 dapat tengok baby, hilang bosan ๐Ÿ™‚

    1. Risau mengantuk dok hadap baby yang tak nak tidur he..23x

  5. Anak bro, walaupun kecil lagi pun dah pandai cari bapanya waktu tidur malam… Bapa Mitahli le katakan… Cepat siapkan kerja dan balik rumah jaga anak sendiri dan anak pak mertua… hehehe

    1. He…23x maybe sebab daddy dia hensem kot itu pasal dia tercari-cari

  6. Dapat macam ni senang, hehe sempat mak ayahnya nak buat apa-apa ๐Ÿ˜€

    1. Kalau la kan.. dengan daddy dia boleh la macam nie.. dengan ummi dia.. xde harapan la…

    1. Daddy dodoikan.. Sure la nyenyak he..23x

  7. anak perempuan memang manja ๐Ÿ˜€

  8. aah betul tu..biasanya baby girl akn rapat nga ayahnya n bgtulah sbaliknya..hikhik

  9. Memang pe’el anak perempuan agaknya. Waktu kecik memang rapat gila dengan ayahnya. Mungkin, naluri bapa ni lebih mudah tersentuh dengan anak perempuan berbanding anak lelaki. Anak lelaki, biasanya bapak-bapak main biar je. Kasi lasak sikit, baru la anak jantan. Haha

  10. comey dialog tu…
    berulang kali baca

  11. Best dah ada anak bro . Nyenyaknya Fisha tidur .

Leave a Comment