You are here
Home > Uncategorized > Fisha Teman Daddy Buat Kerja

Fisha Teman Daddy Buat Kerja

Anak Teman Ayah Buat Kerja

Ish puteri sulungku – Nur Elfisha

Susah nak diam kalau daddy dia berjauhan. Tak pasal-pasal pagi ini Fisha teman daddy buat kerja. Eh ke Daddy buat kerja bertemankan Fisha.

Kejab lagi Daddy dah nak balik KL dah. Kerja….!!!

Hujung minggu baru dapat jumpa. Apa? Rabu, selangor cuti!! (Eh macam mana Fisha tahu nie ek)

Maaf Fisha, Rabu ini Daddy kena cover rakan artis daddy kahwin. Habis nanti, daddy terus balik Perak ek. Itupun kalau daddy tak busy belah petang itu.

Puutttttt…!!!

Amboi sempat melepas dekat daddy ek.. Mana ummi nie… Fisha berak ini ummi… cepat tukar lampin dia.. Ada bau he..23x

Comel la anak daddy nie, comelnya… kentut bertubi-tubi dia berikan pada daddy. Babap nk x?

Bicara Bro : Susahnya bila anak manja sangat dengan ayahnya. Tak de ayahnya, susah nak tidur jawapnya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Fisha Teman Daddy Buat Kerja

  1. Anak bro, walaupun kecil lagi pun dah pandai cari bapanya waktu tidur malam… Bapa Mitahli le katakan… Cepat siapkan kerja dan balik rumah jaga anak sendiri dan anak pak mertua… hehehe

  2. Memang pe’el anak perempuan agaknya. Waktu kecik memang rapat gila dengan ayahnya. Mungkin, naluri bapa ni lebih mudah tersentuh dengan anak perempuan berbanding anak lelaki. Anak lelaki, biasanya bapak-bapak main biar je. Kasi lasak sikit, baru la anak jantan. Haha

Leave a Reply

Top