17,148,910 total views, 214 views today

Buka Booth Buku Hartanah Di PKNS Biz Point Shah Alam

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Buku Hartanah Di PKNS Biz Point Shah Alam

Alhamdulillah

Selesai aktiviti hari ini, buka booth menjual buku hartanah di PKNS Biz Point Shah Alam.

Tak sangka murah rezeki, bila ramai peserta Seminar Hartanah RM88 anjuran Abang Ensem (salah seorang pelopor pelaburan hartanah di Malaysia) pada waktu rehat antara sesi walaupun hanya berdurasi 15 minit.

Ini rasa nak buat buku sendiri. Tetapi belum tahu nak tulis pasal apa ek

Antara buku yang dijual :-

  1. Jangan Baca Buku Ini!! – Abang Ensem
  2. Pelabur Hartanah Genius – Shah Razali
  3. Bijak Melabur edisi Rumah Lelong – Shafie Bustan

Mantap-mantap penulis buku hartanah ini. Bagi sesiapa yang ingin menyertai Seminar Hartanah RM88 boleh hubungi Abang Ensem melalui email – abangensem98@gmail.com

Rahsia Rumah Lelong – Pendapatan Lumayan Dengan RUmah Lelong

Bicara Bro : Tak sangka ada peserta seminar ini yang mengenali diriku. Ada yang kata, pernah baca artikel di blogku. Apa-apa pun terima kasih sebab sudi bertegur sapa.

Tapi maaf harga buku tetap tak boleh dikurangkan. Kena ikut harga yang ditetapkan. Gua kuli je, bukan tokey.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Buka Booth Buku Hartanah Di PKNS Biz Point Shah Alam

  1. Wah. . Bro dah jadi penjual buku hartanah pula. . Terbaik. .

    1. Bro jadi tukang jual je.. kalau nak letak buku lain pun xpe 🙂

  2. hahaha. harga buku fixed eh 😉

    1. Itu kena bincang dengan tokey 🙂

  3. Thanks Bro sebab sudi menyelamatkan gua hari ni.. hehehe.

    1. Gua rasa, kalau x de gua.. sure ramai yang goda mu mintak harga lagi murah he..23x

  4. bagus bro tulis buku tentang parenting..mana tau boleh jadi bestseller

  5. kalau dah laris, next time kena panggil bro lagi la nampak gayanya..hehehe

  6. bro tulis novel cinta la bro..hahah

  7. […] City tempohari. Alhamdulillah, ‘kehilangan’ beliau tidak begitu dirasai apabila BLOGGER INI telah sanggup menjadi pembantu bidan terjun bagi memudahkan urusan perjalanan seminar kali ini dan […]

  8. wah..bagus ni…maybe sebab bro yang jaga kaunter tu kot terus laris???

  9. harga buku nett yea….tetapi ilmu yang kat dalam buku tu lagi banyak….

Leave a Comment