17,167,138 total views, 658 views today

Anak Gadisku Bermata Besar

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Nur Elfisha Anak Bermata Besar

Setiap kali upload gambar puteri sulungku – Nur Elfisha di laman facebook atau instagram, mesti ramai yang meninggalkan komen tentang kebesaran mata dia.

Besar sangat ke mata dia?

Tapi….

Mata besar dia tue ikut mata siapa? Ummi dia ke atau Daddynya?

Tengah confius.

Ke ikut mata Heliza Helmi? He…23x Nampak sangat masa mengandung, bapanya teringat dekat Heliza kot.

Rindu pula dengan Fisha…. Senyap je bila dapat baring atas badan daddy ek. Hujung minggu ini, daddy balik kampung, kita main sesama nak?

Bicara Bro : Teringat lagi waktu pertama kali mendukungnya. Besar je matanya memandang Bro. Comel sangat. Selamat dia tak kuat menangis tiap kali Bro ada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Anak Gadisku Bermata Besar

  1. org kata kalau mata hitam besar.. Insya Allah kurang sakit budak tu.kira antibodi kuat la.. tp tu just org tua2 kata. anak sy pun mata hitam besar & bermata besar jugak, kebetulan dia memang susah sgt nak demam @ sakit. kebetulan saja.. semuanya dari Allah, yg ptg kita yg kena jaga kesihatan anak tu.

  2. mata besar ikut wife u ler bro…..hihi….

  3. Masa kecik ni jer bro..esok dah besar should be ok…matanya akan jadi mata tercantik pujaan ramai..SA masa kecik dulu pun mata besar..my dad ckp mato potai…tp dah besar dan dah tua ni dah ok…tp x tau la kot2 jadi pujaan ramai plak…hahahahahahaha

  4. mata besar macam nad..hahaa..mata besar la comel..

    1. Oh patut la nampak nad comel.. eh ye ke mata nad besar? xperasan pun

  5. Anak aku pun mata besar. isteri aku cakap, sebab aku suka tengok cerita Tamil. he..he..he..

    1. Tengok cerita tamil ek… he..23x

Leave a Comment