You are here
Home > Iklan > Jemputan Event > AllDay Makan di Mukha Cafe, Taman Tun Dr Ismail

17,284,724 total views, 395 views today

AllDay Makan di Mukha Cafe, Taman Tun Dr Ismail

AllDay Makan Mukha TTDI

Private event blogger anjuran AllDay Media telah diadakan di Mukha Cafe, Taman Tun Dr Ismail.

Ramai blogger dapat hadirkan diri walaupun ada yang datang dari Seremban (wow, jauhnya…. Kena bagi banyak projek pada dia selepas ini) dan ada juga dari kawasan berdekatan.

Mengikut aturcara majlis, ketibaan blogger adalah seawal 7 malam dan ianya akan bermula pada pukul 8 malam.

Tetapi ada beberapa blogger yang datang seawal pukul 5 petang. Wah komitednya mereka, sesuai kalau ajak datang event macam ini (sebenarnya nak elak jem dan nk dapatkan parking berdekatan).

Hadiah cabutan bertuah AllDay X-Mini Speaker

Bagi tetamu yang datang,

Setiap mereka dapat membawa pulang laptop skin dan mouse pad (mouse pun pakai pad he..23x patut la bila angkat je mouse, nampak cahaya kemerahan) dan juga x-mini speaker + earphone + “hang”bag laptop ditaja oleh http://store.x-mini.com/.

Bagi mereka yang berminat nak cari speaker mini tetapi mampu memberi kepuasan kepada anda, sila lawat laman web http://store.x-mini.com/.

Beberapa acara telah diadakan.

Diantaranya, ucapan dari founder AllDay Media, cabutan bertuah, instagram contest dan pakaian paling menyerlah pada malam tersebut.

Tang lelaki,

Rasanya tiada sesiapa boleh lawan dia. Dia la yang paling lip lap dan menyerlah sepanjang malam itu.

Bro Framestone - AllDayMakan

Muka sendiri perlu ada juga kan.

Sambil mempromotekan hastag #alldaymakan dan Facebook AllDay Media. Contest berdasarkan gambar yang dikongsikan di instagram dengan hastag #alldaymakan dan #mukhaTTDI

Dan pemenangnya adalah pemilik instagam bernama Atika Ramlan.

Atika Ramlan - Mukha TTDI

Ini gambar yang beliau kongsikan di laman instagram sehinggakan melayakan dia terpilih sebagai pemenang contest instagram ini.

Tak pasal-pasal popular InstaMag yang beliau gunakan.

Apa-apa pun terima kasih diucapkan kepada Mukha Cafe TTDI kerana sudi menaja lokasi. Gambar lain akan menyusul kemudian, tunggu memember lain upload gambar je nie.

Websiteย  : www.allday.my

Kredit gambar buat : Atika Ramlan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “AllDay Makan di Mukha Cafe, Taman Tun Dr Ismail

  1. Bestnya blogger yang dapay join projek Allday makan ni… Banyak hadiah yang dibawa pulang… lain kali kalau ada projek dekat sekitar Ipoh atau Kuala Selangor, boleh jemput saya … hehehe

Leave a Reply

Top