You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > 31 Disember : Seharian Mengemas Rumah

17,668,734 total views, 5,156 views today

31 Disember : Seharian Mengemas Rumah

Kemas Rumah
31 Disember hri terakhir bagi tahun 2013.

Seharian Bro guna untuk mengemas rumah. Malangnya, nampak macam makin bersepah je. Tang mana yang kemasnya?

Selamat menyambut tahun baru 2014.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “31 Disember : Seharian Mengemas Rumah

  1. Patutlah hari ni macam tak sempat nak update blog. . Sibuk mengemas rumah rupanya. . Selamat menyambut tahun baru 2014. . Semoga lebih banyak kejayaan berjaya dicapai pada tahun 2014. .

  2. SA semalam pun kemas rumah sewa sorang2, sebab petang budak baru nak masuk…hari ni pi kerja semua sendi sakit..nak berjalan pun x larat…penangan mop lantai satu rumah..

Leave a Reply

Top