17,159,660 total views, 226 views today

Top 10 Octhorber’s Blogger Comment

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Thor The Dark World Bro Framestone

Bulan 10 telah menurunkan tirai baru-baru ini. Dan Bro sendiri pun tidak sedar bulan 10 telah pergi meninggalkan kita.

Mungkin sebab Bro layan cerita Thor – The Dark World pada malam tersebut.

Ok disini, Bro ingin kongsikan pengomen tegar di blog broframestone.com pada bulan Oktober dan mereka layak digelar Octhorber’s Blogger :-

  1. Blogger Lelaki
  2. Aku Biomed
  3. Sukma
  4. Anuar
  5. Ezad Skytech
  6. Suria Amanda
  7. Deno
  8. Que
  9. Titan
  10. Yan Ty

RoziTHOR Che WanMacam biasa, sejak setahun mendirikan rumah tangga, pengomen wanita di blog ini semakin berkurangan. Jika dulu, top 5 pengomen setia blog ini sure wanita.

Manakah mereka?

Adakah mereka kecewa dengan Bro.

Tengah fikir macam mana nak tarik pengomen dari kalangan wanita untuk berinteraksi di blog ini.

Sebut pasal wanita dan Thor, buat Bro teringat dengan gambar RoziTHOR Che Wan yang Bro kongsikan di instagram dan twitter baru-baru ini.

Kalau Bro Framestone di THORkan. Apa yang sesuai ek?

Bro FramesTHORne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Top 10 Octhorber’s Blogger Comment

  1. bro dah nak jadi bapa dah kot, tu yang dah tak ramai, hehehe…

    1. Boleh la.. Macam kurang kick berbanding dengan Avenger dan Iron Man 3

    2. mana lagi best Thor ke rosiTHOR..hahaha

  2. tu deno ada tu jadi penyeri..hu3

  3. ala..nama gua takde..tak aci

  4. ohhh…on listed…best sangat ke cerita THOR nie…? BLog bro nie komentar lelaki suka nak komen tetapi tidak bagi wanita, apa kata buat cerita mengenai wanita….hoho….

  5. Terima kasih atas penghargaan Ty sebagai top pengomen bulan Oktober di blog bro..

    TQ juga banyak beri tunjuk ajar dalam dunia berblogging yer.

    THOR? Best ye , tak de teman nak gi tengok huhuhu

  6. assalamualaikum bro….tahniah pada pengomen tegar…lama mama x singgah ke sini disebabkan masa yg tak mengizinkan.,…semoga bertambah ceria ngan kehadiran puteri sulung…;)

Leave a Comment