17,167,133 total views, 653 views today

Status Malam Jumaat : Suami Mula Berpuasa

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Bermula malam ini,

Bro selaku suami akan mula berpuasa 100 hari walaupun tidur dengan isteri.

Dan tidurku tidak akan enak seperti dahulu. Sure kena bangun tengah-tengah malam susukan baby dan bersihkan berry dia.

Ala xde hal punye.

Yang jadi halnya bila terpaksa berjauhan dengan isteri dan anak sendiri. Keluar je hospital tadi terus bawa balik Perak.

Now, tunggu masa yang sesuai untuk dihantar ke Johor. Maybe bila sudah start cuti sekolah. Ada adik ipar boleh tolong pantau. Korang dah level pakcik makcik dah.

Upah?

Mintak dekat akak mu ek he..23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Status Malam Jumaat : Suami Mula Berpuasa

  1. Alah semasa bujang boleh jer peluk bantal panjang tak ada masalah pun. 🙂

    1. eh masa bujang tidur berbantalkan lengan je… xde bantal or bantal peluk he..23x

  2. puasa jangan tak puasa hehehe

  3. Banyak pahalanya tuh..x per..biar isteri berehat puas ye…hehehehehe….

    1. Ye je dia berehat.. tengok berjaga malam jaga anak je…

  4. hahaha..baru hang tau..tak pe bor gua pun pernah merasa..

    1. Dah lama tahu, cuba baru kali ini merasa he..23x

  5. Assalamualaikum bro…alhamdullilah

Leave a Comment