17,169,031 total views, 2,551 views today

Penajaan Contest iPhone5s Anjuran Denaihati Kini Dibuka

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

iPhone 5s Contest DenaihatiContest yang dinanti-nantikan oleh sahabat blogger yang selalu menyokong saudara Denaihati dan krew Denaihati Network selama ini.

Kali ini,

iPhone 5s dijadikan hadiah untuk contest yang bakal berlangsung di blog denaihati.com.my

Penajaan contest masih dibuka dimana link blog / web perniagaan anda akan dipaparkan di blog peserta.

Mininum RM250 (cash) dan maksimum iPhone5s terus he..23x (Ini bro yang tambah)

Sebarkan info ini, lagi banyak penaja maka lagi banyak iPhone 5s akan ditawarkan sebagai hadiah kepada blogger yang terlibat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Penajaan Contest iPhone5s Anjuran Denaihati Kini Dibuka

  1. dgrnya dh ramai jugak yg sponsor kan..hu3

  2. X jumpa pun bro contest tu,… Ke saya yg salah buka?

    1. Contest x start lagi. Tengah cari penaja

  3. hehe lookin forward.. btw tahniah bro, dah jadi bapak.. taknak buat blog kebapaan pulak ke? hehe

  4. pergh ramainya yang nak jadi penaja.. terbaek tu

  5. saya pun mahu menang iPhone5S,,, amin,,,

  6. pergghhh menarik nie…..

  7. Kali ini wajib join hehe. Iphone 5s, siapa tak nak oiiii hehe.

  8. konfem ramai yang masuk contest ini

    Err Taniah bro kerana sudah bergelar bapa 🙂

  9. Hadiah menarik dengan cabaran yang baru.

Leave a Comment