Paintball - HeadshootKejadian berlaku pada awal Oktober 2013.

Tembakan tepat ke arah kepala dari hadapan akibat serangan hendap dari lokasi yang tidak dijangka.

Last minit buat aksi Matrix, maka hasilnya tembakan agak tersasar sedikit, tapi terasa jugalah saki baki pallet yang pecah masuk ke dalam mulut.

Mencabar juga main paintball dalam hutan eh semak samun dimana lalangnya lagi tinggi dari orang yang duduk mencangkung.

Dan yang menembaknya, memang seorang yang pakar (Pakar menyorok sampaikan tak sedar dari mana datang, tau-tau ada dekat depan kita)

Insya’lah 30hb November 2013 akan diakan Day Out Blogger Paintball di Cyberjaya Paintball Park. Jika berminat nak join, boleh PM saudari Yan Ty di Facebook beliau.

Jangan risau,

Yang selalu main pun blogger-blogger juga. Ada yang dasyat, ada yang biasa-biasa. Tapi selalunya yang biasa-biasa je yang turun.

Paintball Hafiz Rahim Bro Framestone

Ada yang main macam berkubang (Bro la tue) dan ada yang main, baju bersih suci lagi (hampeh, main nyorok-nyorok). Yang penting kita enjoy dan boleh spend masa bersama.

Apa rasa main paintball sensorang kan.