17,161,669 total views, 2,235 views today

PaintBall – Tembakan Tepat Di Kepala

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Paintball - HeadshootKejadian berlaku pada awal Oktober 2013.

Tembakan tepat ke arah kepala dari hadapan akibat serangan hendap dari lokasi yang tidak dijangka.

Last minit buat aksi Matrix, maka hasilnya tembakan agak tersasar sedikit, tapi terasa jugalah saki baki pallet yang pecah masuk ke dalam mulut.

Mencabar juga main paintball dalam hutan eh semak samun dimana lalangnya lagi tinggi dari orang yang duduk mencangkung.

Dan yang menembaknya, memang seorang yang pakar (Pakar menyorok sampaikan tak sedar dari mana datang, tau-tau ada dekat depan kita)

Insya’lah 30hb November 2013 akan diakan Day Out Blogger Paintball di Cyberjaya Paintball Park. Jika berminat nak join, boleh PM saudari Yan Ty di Facebook beliau.

Jangan risau,

Yang selalu main pun blogger-blogger juga. Ada yang dasyat, ada yang biasa-biasa. Tapi selalunya yang biasa-biasa je yang turun.

Paintball Hafiz Rahim Bro Framestone

Ada yang main macam berkubang (Bro la tue) dan ada yang main, baju bersih suci lagi (hampeh, main nyorok-nyorok). Yang penting kita enjoy dan boleh spend masa bersama.

Apa rasa main paintball sensorang kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “PaintBall – Tembakan Tepat Di Kepala

  1. Dulu main paintball sampai berbekas badan kena tembak. Demam 2 hari…huhu

    1. Ada caranya bagi x berbekas badan walau kena tembak…

      Sepanjang tahun ini main.. Ada la 1 lebam… yang lain masih terkawal lagi… ehhh ada satu jari bengkak terkena tembakan..

  2. Ish ish ish…..
    Siapalah yang bagi headshot kat Bro tu kan….. =D

    1. Next target bro akan datang he..23x

  3. best dapat main paintball…..saya belum try test lagi……

    1. Jom ada mana, turun sama 🙂

  4. Tak pernah main pin ball. Bila tengok rakan-rakan blogger main, nampak macam menarik jer. Teringin nak join kalau ada masa. .

    1. Jom la turun sama… boleh gather dengan blogger2 yang turut serta…

  5. kalau muja dekat,, sekali at least mesti join ni,, sobss

    1. Meh la turun… then roger Yanty cakap nk menumpang rumah dia he..23x

  6. Tenkiu bro tolong promote. Mohon share ye.

    1. RIndu pun xde guna, kalau xnak turun he..23x

  7. hahaha..macam bet..harap2 la dpt join kali ni..tapi awal bgtau..x prnh lg main dan mungkin agak lucu klu main..kahkah..

    1. Apa lagi, moh le kita.. xreti/xpernah main xde masalah.. yang pernah main pun boleh kena tembak….

  8. Masa clash Bro.. lepas 4 minggu ni Sabtu Ahad free lah…

    Nak juga merasa macam mana pula main PB ni.

    Tentu lebih mengujakan dari main kat dalam gelap (Lazer tag) LOL…

    berapa ya Bro 1 game or macam mana RM nya?

  9. SA ingat lagi masa main paintball, malas nak masuk2 semak tu…dalm diam sedekah peluru kat kawan…pas tu duduk tepi tong diam2…hahahahaha…

Leave a Comment