5,401,751 total views, 11,353 views today

Online Diari Bersama Dayre.Me

Dayre.me Bro Framestone

Blog zaman sekarang tak sama macam dulu.

Jika dulu, ramai yang menjadikan blog sebagai diari online. Tapi sekarang kita tidak boleh menganggap ianya sebagai diari, sebab sesiapa pun boleh membacanya. Kecuali kalau korang privatekan.

Baru-baru ini,

Bro jumpa satu applikasi dekat handphone – Dayre.me namanya.

Rasanya dekat iOS dan Android memang dah ada benda ini. Tengok ramai juga blogger yang sudah ada benda ini. Ianya lebih kepada diari online tetapi dalam bentuk blog.

Apa yang anda perlu tahu tentang Dayre.me :-

  • 500 huruf limit
  • Boleh upload gambar mahupun video
  • Mempunyai fungsi hastag
  • cara reply komen seperti instagram
  • Tiada title (untuk kejar SEO or tajuk panas) – Semuanya based on hari ke berapa bagi tahun tersebut.
  • Boleh follow memfollow.

Harap kalau ada antara korang yang dah guan applikasi ini. Jangan lupa follow dayre.me/broframestone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to Online Diari Bersama Dayre.Me

  1. muja says:

    adusss,,, app menarik ni,, cek pulak suka tulis diari,, hehe

  2. Kikie says:

    yang terpapar di sblah kanan atas ada muka Bro tu lah dayre kan?
    Kikie recently posted..AMNESIA (HILANG INGATAN) DIUSIA 22 TAHUN

  3. fazrol says:

    aku lebih prefer tumblr.. he he..

  4. titan says:

    aiseh, gua takde smartphone la nak install benda nih..
    titan recently posted..Jobdirumah Payment – Kali ke 85

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge