Online Diari Bersama Dayre.Me

16,785,074 total views, 555 views today

Online Diari Bersama Dayre.Me

Dayre.me Bro Framestone

Blog zaman sekarang tak sama macam dulu.

Jika dulu, ramai yang menjadikan blog sebagai diari online. Tapi sekarang kita tidak boleh menganggap ianya sebagai diari, sebab sesiapa pun boleh membacanya. Kecuali kalau korang privatekan.

Baru-baru ini,

Bro jumpa satu applikasi dekat handphone – Dayre.me namanya.

Rasanya dekat iOS dan Android memang dah ada benda ini. Tengok ramai juga blogger yang sudah ada benda ini. Ianya lebih kepada diari online tetapi dalam bentuk blog.

Apa yang anda perlu tahu tentang Dayre.me :-

  • 500 huruf limit
  • Boleh upload gambar mahupun video
  • Mempunyai fungsi hastag
  • cara reply komen seperti instagram
  • Tiada title (untuk kejar SEO or tajuk panas) – Semuanya based on hari ke berapa bagi tahun tersebut.
  • Boleh follow memfollow.

Harap kalau ada antara korang yang dah guan applikasi ini. Jangan lupa follow dayre.me/broframestone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *