17,160,373 total views, 939 views today

Nama Puteri Pertama Kami

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20131106-145640.jpg

WordLess Wednesday : Nama Puteri Pertama Kami.

Nur ****** Binti Syukri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 thoughts on “Nama Puteri Pertama Kami

  1. alaa.. bro ni.. main sorok2 pulak….

    1. Suspen x? Sila la isi ruang kosong tue..

      Letak Ezmaliza boleh?

  2. Bagi la klu sikit bro..contohnya huruf depan ke..payah nak menekanya ni..hee

  3. hahaha mna nmanya..tahniah bro..

  4. ni bukan wordless… ni clueless hehe. Tahniah bro sebab dah jadi ayah (^_^).

  5. tahniah bro dah jadi papa! ๐Ÿ˜€

    semoga bertambah2 lagi rezeki bro lepas ni. inshaallah..

    aiyaa… itu nama kasi klu la bro.. hehehe

  6. Nur Alia Bt Syukri? haha…

  7. Tahniah Bro dan isteri…Cahaya apakah itu?

  8. Tahniah bro atas kelahiran tu..

  9. Nur Aliya?
    Nur Alisha?
    Nur Ameena?

    SA teka 3 tu jer la dulu…

  10. ni mengalahkan artis dah ni haha apa2 pun tahniah bro

  11. Nur Framestone binti Syukri…
    yeah!!!

  12. Sekali nama anak pun jadi teka-teki ek bro,hehehe

  13. alaaa,,,, dah lepas 7 hari kan,, boleh dah nak gitau tu,, hehe

  14. wah… rahsia ni..jeng3..

    letak nur zaza zehra lah…ahahaaha ๐Ÿ˜›

  15. Tahniah Bro..semoga menjadi ibu bapa yg terbaik utk anak yg tersayang..hehe

  16. Tahniah bro dan isteri… Selalu tepek gmbr baby tau nnt.

    Alaaaa sorok nama ke?

  17. NUR AISYAH BT SYUKRI
    Btl tak? ๐Ÿ˜€

  18. Tidak berhajat buka blog khas?

  19. Alhamdulillah…Tahniah! Bro n wife, dpt gugurl…. Nur Jannah bt Syukri ke?
    hehehhee….

  20. raisya?
    btul atau tidak ? ๐Ÿ˜€
    hahhaa
    apa2 pun tahniah bro ๐Ÿ™‚

  21. Assalamualaikum bro…tahniah mesti sedap namanya nanti…

Leave a Comment