17,160,441 total views, 1,007 views today

Isteriku Pemandu Wilcha

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20131103-175817.jpg

Isteriku pemandu wilcha.

Selamat dia tak terikut-ikut perangai Usop Wilcha. Best dia ek dapat naik wheel Chair (Wilcha – siapa bagi mana macam ini ek)

Kalau ikutkan, Bro pun teringin juga nak naik.

Minggu ini terpaksa menemaninya setiap hari di HUKM. Jika ada beberapa urusan korang dengan Bro tidak berjalan lancar, harap faham situasi Bro.

Insya’lah Bro akan uruskan secepat mungkin.

Semalam, isteri member blogger – Nota Hitam sudah selamat melahirkan anak.

Bro pula?

Terang-terang, Bro kan lelaki. Mana boleh nak melahirkan anak walaupun perut Bro nampak macam orang mengandung he..23x

Doakan keselamatan isteri dan anak yang bakal dilahirkan. Mungkin malam ini atau esok.

Cukuplah dugaan yang Bro hadapi baru-baru ini. Dan maaf, jika semua benda Bro tak kongsikan, bukan tak percaya korang. Cuma biarlah sesetengah benda menjadi privasi Bro dan keluarga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Isteriku Pemandu Wilcha

  1. semoga semuanya berjalan lancar bro…

    1. InsyaALLAH semoga semua berjalan lancar

  2. saya pernah naik wheelchair selepas operation dan setiap kali selepas bersalin….hope wife bro selamat dan dipermudahkan…..

  3. semoga semua urus bro dan keluarga dipermudahkan oleh Nya. Nanti gtaw la ye bila dh bersalin..

  4. Semoga semuanya selamat dan berjalan dengan lancar

  5. Tanniah, sudah pun menyambut kelahiran puteri. Besar tanggungjawab tuh.

    1. Bayi perempuan lebih mudah dijaga berbanding bayi lelaki yang kerap mengalami kembung dan meragam.

  6. bagus la, semoga dimurahkan rezeki

  7. dah ada komen tp xtau lah masuk ke x… taip balik.. tahniah jadi bapa mithali ya 😀

  8. assalamualaikum bro…semoga dipermudahkan semuanya…:)

  9. setuju, x semua benda kita boleh kongsikan..mcm tu jugak SA…apapun harap2 semuanya kembali seperti biasa…

Leave a Comment