You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Isteriku Pemandu Wilcha

Isteriku Pemandu Wilcha

20131103-175817.jpg

Isteriku pemandu wilcha.

Selamat dia tak terikut-ikut perangai Usop Wilcha. Best dia ek dapat naik wheel Chair (Wilcha – siapa bagi mana macam ini ek)

Kalau ikutkan, Bro pun teringin juga nak naik.

Minggu ini terpaksa menemaninya setiap hari di HUKM. Jika ada beberapa urusan korang dengan Bro tidak berjalan lancar, harap faham situasi Bro.

Insya’lah Bro akan uruskan secepat mungkin.

Semalam, isteri member blogger – Nota Hitam sudah selamat melahirkan anak.

Bro pula?

Terang-terang, Bro kan lelaki. Mana boleh nak melahirkan anak walaupun perut Bro nampak macam orang mengandung he..23x

Doakan keselamatan isteri dan anak yang bakal dilahirkan. Mungkin malam ini atau esok.

Cukuplah dugaan yang Bro hadapi baru-baru ini. Dan maaf, jika semua benda Bro tak kongsikan, bukan tak percaya korang. Cuma biarlah sesetengah benda menjadi privasi Bro dan keluarga.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Isteriku Pemandu Wilcha

Leave a Reply

Top