17,149,447 total views, 751 views today

Huawei MediaPad 7 Youth – RM699

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Huawei MediaPad 7 YouthHuawei telah mengumumkan bahawa MediaPad 7 Youth sudah berada di pasaran Malaysia pada harga RM699.

Huawei MediaPad 7 Youth merupakan seri MediaPad tablet terkini dan popular. Design yang padat, kukuh dan bergaya dengan logam unibody aluminium. Mempunyai ketebalan 9.9mm dan berat 350g.

Dengan skrin sentuh berkapasitif 7 inci, anda boleh menikmati pengalaman menonton yang jelas dengan 1080p HD fungsi main semula video, di mana sahaja anda berada.

MediaPad 7 Youth berkelajuan tinggi 28nm dengan sistem pemprosesan 1.6GHz dwi-teras dan GPU berkuasa menawarkan kepuasan bermain dan pengalaman operasi yang lancar. Baterinya pula mampu bertahan sehingga 2 minggu pada keadaan “Stand By”.

Anda boleh dapati dari pengedar sah Huawei di seluruh Malaysia pada harga RM699.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 thoughts on “Huawei MediaPad 7 Youth – RM699

  1. Ya Allah macam-macam tablet kat pasaran ni skrg…

    anak buah kie asal dah jadi mainstream dah ng tablet2 ni…

    last2 nenek2, ayah dan ibu dya org guna huhuhu…

    dya org nak game je… dah hbs game, tablet tu jadi “habis madu sepah dibuang”

    1. Cari yang terbaik je la.. Ada yang beli takat dijadikan hiasan je

  2. bestnya kalau dapat free.. hahahaha 😀

    1. nok ler.. hahahahahahaahaha

  3. kenapa ada perkataan ‘Youth’? Sesuai untuk remaja saje ke?

    1. Mungkin juga.. Target dengan harga yang sesuai untuk golongan ini.

  4. Macam menarik ni…walau jenama dia kurang dikenali tp ok jer kalau ada yang nak guna kan…function pun lebih kurang sama jer kot dengan tablet lain…harga pun sangat2 reasonable..

    1. Tapi kenyataannya ramai yang guna jenama ini tetapi mereka tidak sedar selama ini dorang pernah guna jenama ini…

      Tak percaya?

  5. pelbagai jenama dan rupa bentuk tablet sekarang….kalau aku kaya….semua aku beli….haha…..

  6. Harga tinggi sedikit daripada Samsung Galaxy Tab 2 di Lazada RM569.

  7. semua dah jadi mrah kna sekarang..kalau dulu nikoa 3310 pun harag beratus2 hahaha

Leave a Comment