17,160,153 total views, 719 views today

CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

nuffnang
WordLess Wednesday : CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns. Kenapa RM 0.01 je dari 25 Oct?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns

  1. ye la kenapa ye bro 25 oct tu hari apa??

    1. Entah.. Bukan bukan faham sangat pasal Nuffnang dah..

  2. Ramai blogger yg terkena cam ni Bro.

    1. Terkena macam mane ek.. nak juga tahu nie…

  3. SA pun x berapa nak faham…..boleh eh mcm ni…

    1. Entah… Bro pun xfaham gak… he..23x

  4. saya pun pernah kena. pernah la 2 3 kali kena huhu. tak bergerak langsung

  5. tak pernah kena macam nie, tapi nuffnang semenjak tiga menjak nie macam something strange….

  6. Bro layan nuffnang balik ker? Erkkkk…

    1. Kena layan semua sebenarnya… Bila terlibat dengan sosial media nie, kena alert n tahu banyak benda dan kena banyak buat case studies.

  7. entah..entah kenapa sekarang nuffnang macam tak naik²

  8. ada jgk dapat dua bijik mcm ni..hehehe

  9. eh eh!!! waaaaaahhhhh…. ting! ting! ting!

  10. nuffnang saje nk tease orang tu. harapan palsu.

    tak logik kalau blog bro xde trafik. hehe

  11. sekarang nih dah tak banyak ads nuffnang yang masuk…pelik juga…bulan lepas beratur panjang iklan yang masuk…

  12. Nuffnang… hurm no komen .. tak fhm actually apa bnd yg berlaku.. mcm freeze ja

  13. saya dari dulu kosong camtu.
    hee.

  14. hu3..nasib baik gua dpt lebih sikit bro 0.05

  15. UV trafik mantap senyum sahajalah. Kalau UV trafik ciput susah sedikit.

Leave a Comment