17,148,921 total views, 225 views today

Bosan Baca Blog Pasal Anak

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

i Love Daddy MummyFisha,

Itu nama panggilan kepada anak ku.

Tiada apa-apa pun yang istimewa tentang anak aku buat korang.

Tapi tak salah rasanya aku berkongsi keistimewaannya pada kami suami isteri di blog ini.

Harap tak jadi isu, jika pembaca blog ini muak asik cerita pasal anak je.

Habis, korang bajet blogger macam gua yang sudah berkeluarga ini tulis pasal apa ek? Pasal cara nak kahwin lagi satu ke?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 thoughts on “Bosan Baca Blog Pasal Anak

  1. perkara biasa untuk blogger yg ada anak.. tambah2 bila kali pertama jadi daddy/mummy…semua perkembangan anak nak share kt blog.. tp percaya la,kisah sebegini ada pembacanya tersendiri…lantak la apa org nk kata… 🙂

    1. Kalau xshare ramai pula yang bertanya nanti…

  2. hahaha..ayt last tu..

    kusyuk fisha tdo.. he…23x

    1. He..23x zaza nak bro tulis pasal ape ek dekat blog.

      time tidur memang kusyuk. Ini ibu dia pun dah lena dah… Tunggu time dia terjaga

  3. Syira Lokman

    hahaa…jgn kawin lainnn…bahayaa 😀 COMEL FISHAAAA

    1. Eh siapa cakap nak kahwin lain, kahwin lagi xpe… bertambah..

      bukannya kahwin lain, yang lama dibuang.

  4. Tak kisah pun bro.. Aku pun sama duk cerita sal anak.. Kadang-kadang maybe untuk pengajaran bersama…

  5. aik..komen td hilang ke masuk spam??

    cerita pasal anak2 ni ada pembacanya sendiri.biar la apa org nak kata…..

  6. Ada anak mesti citer pasal anak..kalau citer pasal skandal confirm balik rumah kena baling pinggan punye. Hehehe

    1. Mana ada orang ada skandal, dia akan tulis pasal skandal he..23x

  7. Tiada masalah bro nak tulis tentang apa pun. . Itu hak bro. . Kami sekadar membaca sahaja. .

    1. Adakah itu bermakna, bro boleh tulis pasal “cara nak kahwin lagi satu”?

  8. Alaaa….releks laa, blog bro kan blog personal, jadi tak salah cerita pasal anak….Sekurang2nya bro berkongsi pengalaman, dan sebagai panduan mereka2 yang akan menempuh era menjadi ‘ayah’….Kadang2 kita terlalu memikirkan kehendak orang lain, perasaan orang lain hingga kita abaikan diri kita sendiri…huhu….

    1. Che Mat pun sama je.. suka tulis pasal masakan dengan gambar yang urrrmmmm menyelerakan.

      Tapi Che Mat pernah terfikir x kesan negatif perkongsian blog Mat kepada pembaca macam bro…??

      Meleleh gua cakap lu….. he..23x

  9. Alahaiii comelnyaa fisha tidooo. 😀

    1. Itu baru fisha tidur, belum bapa dia lagi he..23x

    2. Hahaha bapa dia cukuplah ibunya yang tengok. Huahuahua. 😛

  10. belasah aje nak tulis apa. Diorang nak baca ke tidak, terpulang. hoho..

  11. ta sabar nak ada anak. nak buat entry psal anak. hehehe. *kahwen pun belum* -,-

  12. ada juga ke pembaca yang macam tu peliknyaa…

  13. tak nampak muka anak…nak tengok comel macam ayah dia tak?haha

  14. kak mia lagilah… citer pasal sofea melambak2 dalam blog tu…. hihihihi

  15. Never bored bro , its something sweet asa a father to write up about his baby and child to be kept as a sentimental value moment and precious moment together =)

  16. normal bro.. rasa nak tulis pasal anak, tulis jek..sure nnti mcm kiut jek bile kite flash back ragam anak kite masa die time baby.. mcm sayaa.. kejap2 tgk gamba ank2 masa bby..

  17. Anak sejak dari dalam kandungan adalah rezeki bro, sekali kita citer pasal anak..berkali2 rezeki kita masuk…SA suka jer baca cerita pasal anak2, at least banyak membantu sebab anak2 bila membesar makin bermacam ragam adakala boleh stress, bila kita berkongsi at least kita dapat share cara2 nak menangani masalah tu…lain orang lain cara dan x salah kalau praktikkan….

Leave a Comment