17,160,419 total views, 985 views today

Blogger Coffee Talk – Azman Isma

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Blogger Coffee Talk - Azman Isma

Ini baru dinamakan Blogger Coffee Talk.

Lepak dengan kenalan blogger – Azman Isma bersembang sambil menikmati secawan kopi. Kehangatan kopi sungguh nikmat terutama dinikmati sewaktu hujan masih turun.

Best pula duduk lepak di Coffee House salah sebuah hotel di tengah-tengah ibu kota. Walaupun hampir sesat tak jumpa tempat nak masuk parking gara-gara terlalu mengharapkan kepastian dari Waze. So parking depan hotel terus, selamat pak guard sporting.

Sambil menikmati kopi, satu persatu cerita dibuka.

Dari saat pertama kali berjumpa ke dunia blog, ke politik, business, anak isteri dan… biarlah rahsia.

Hirup lagi kopi…

Rasanya macam dah lama group Blogger Coffee Talk tak aktif. Dengar cerita presidentnya sudah jadi full time blogger, tapi apa-apa pun xdengar sampai sekarang?

Bicara Bro : Bro dah rajin update diari dekat dayre.me/broframestone jom follow…!! Macam best je, macam syok je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Blogger Coffee Talk – Azman Isma

  1. macam best je minum kopi tu. haha. nak join boleh?

    1. Boleh je… cuma kena set bila dan dimana… ke nak tempat yang sama?

  2. Jom gegar president BCT… Bila nak ngopi ni… 😀

    1. Dia tengah merayap sekitar Selangor tue.. Tgu je la

  3. SA x donlod lagi dayre…tgh fikir2, nak donlod ke x..kang ada yang meroyan lagi…hahahahahha…..better stick with the blog jer dulu….

    1. kalau meroyan sekali pun, biar bro sorang je la yang follow

  4. Kalau ko buat gambar black n white lagi cool….macam zaman kopitiam dulu2x

    1. Nanti la… nanti nampak gua ie macam bercitarasa orang tua.

  5. bila jejaka hengseng bercerita,, wakakaka

    1. maaf jejaka hengseng ini masing2 sudah berkahwin. Tapi kalau nak join dijadikan cerita boleh roger.. itu je

  6. Tq Bro, kalau tak kerana biz..kita tak leh jumpa dan sembang hhahaha…ada masa kita pekena kopi kat Starbuck hahaha..

    1. Ok je.. tiada masalah 🙂

      ManKuchai…. Macam ku kenal nama ini satu ketika dulu….

Leave a Comment