You are here
Home > Bersama BroFramestone > Blogger Coffee Talk – Azman Isma

Blogger Coffee Talk – Azman Isma

Blogger Coffee Talk - Azman Isma

Ini baru dinamakan Blogger Coffee Talk.

Lepak dengan kenalan blogger – Azman Isma bersembang sambil menikmati secawan kopi. Kehangatan kopi sungguh nikmat terutama dinikmati sewaktu hujan masih turun.

Best pula duduk lepak di Coffee House salah sebuah hotel di tengah-tengah ibu kota. Walaupun hampir sesat tak jumpa tempat nak masuk parking gara-gara terlalu mengharapkan kepastian dari Waze. So parking depan hotel terus, selamat pak guard sporting.

Sambil menikmati kopi, satu persatu cerita dibuka.

Dari saat pertama kali berjumpa ke dunia blog, ke politik, business, anak isteri dan… biarlah rahsia.

Hirup lagi kopi…

Rasanya macam dah lama group Blogger Coffee Talk tak aktif. Dengar cerita presidentnya sudah jadi full time blogger, tapi apa-apa pun xdengar sampai sekarang?

Bicara Bro : Bro dah rajin update diari dekat dayre.me/broframestone jom follow…!! Macam best je, macam syok je.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Blogger Coffee Talk – Azman Isma

Leave a Reply

Top