17,149,036 total views, 340 views today

Video Tutorial : Bermain Paintball Secara Profesional

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Awek main paintball cedera parah

Ramai yang menganggap sukan paintball berbahaya dan tidak sesuai untuk sertainya.

Pada bro, sukan ini berbahaya jika anda sendiri tidak mengikut peraturan dan arahan keselematan yang diterangkan oleh Marshall setiap kali sebelum anda menjejak kaki ke dalam field.

Kalau tidak, anda pasti jadi mangsa tembakan macam gadis diatas (tapi dia dasyat gak main, suka simpan pallet (peluru) banyak-banyak supaya boleh tembak musuh disaat akhir.

Next blogger paintball akan diadakan pada bulan hadapan di Cyberjaya. So hari ini, Bro ingin kongsikan video tutorial untuk anda bermain paintball secara profesional (sila klik ek)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Video Tutorial : Bermain Paintball Secara Profesional

  1. hahaha. membazir pallets je

    1. Orang kaya boleh la nak membazir macam tue… Bro pula jenis berjimat cermat he..23x

  2. hebat bro dh boleh jadi coach dah nie..hahaha

    1. Coach la sangat.. Mu perasan tak itu video troll?

  3. wah ….dah siap ada tutorial lagi…..

    1. Saja nak bakar semangat orang yang nak join main paintball nanti 🙂

  4. pergh! profesional camtu erk? ha ha..

    1. He..23x xsabar nak tunggu bulan 11 nie…

  5. SA pernah main paint ball, x larat sebenarnya masa tu..terus sedekah peluru kat rakan sepasukan..hahahahha…nasib baik x kantoi..

  6. pro apa macam tu…HAHA…tips 1 tu membazir pallet je…haha…

  7. Hurmmm…. siap upload dalam youtube la pulak….

  8. sukan ni deno tak boleh main.. huhu

Leave a Comment