17,149,362 total views, 666 views today

Orang Kuat Penganjuran Paintball Antara Blogger

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Penganjur Paintball Blogger Cyberjaya Park

Bermula dari review yang ditulis oleh 11 orang blogger berkongsikan pengalaman di blog bermain Paintball di Cyberjaya Paintball Park.

Tak sangka mendapat respon yang meluas dari kalangan blogger sehinggakan ada pihak yang sudi menganjurkan aktivti susulan bersama blogger bermain paintball di sini.

Jom kenal dengan orang kuat penganjuran paintball dikalangan blogger.

Yan Ty – Blogger yang baru berjinak dengan sukan paintball. Tak pernah bermain sebelum ini. Tetapi selepas bermain tempoh hari, beliau sudi untuk menganjurkan aktiviti paintball setiap bulan untuk blogger.

Jika berminat untuk sertai, add beliau di facebook.

Yang tutup muka tue,

Bro Framestone – Sekadar suka-suki menyertai dan menganjurkan aktiviti bersama blogger. Orang terawal memperkenalkan aktiviti paintball di Cyberjaya Paintball Park kepada para blogger tempoh hari.

Jika berminat untuk menyertai aktiviti blogger bersama beliau boleh add/follow beliau di facebook.

Bicara Bro : Ini pun tertiba ada yang ajak main paintball lagi minggu ini. Sorry Bro tak dapat nak join, jauh penuh minggu ini dengan aktiviti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “Orang Kuat Penganjuran Paintball Antara Blogger

  1. asik asik. hmmm lpas ni kalau paintball ni hari sabtu mmg xleh join dah sebb keje.

    1. Tang tue, kena tanya pihak penganjur ek.. Bro hanya penyebuk je jika time tue free…

      Jenuh nak runner dari Rawang ke Cyberjaya

  2. Malunya titew. Kuat sgt , jom buat as every month’s , ok?

    1. Yanty buat la.. Bro menyebuk je.. OK x?

    2. Hanya tinggal kenangan =)

  3. bro nk tokey paintball ke plak lepas ni..hu3

    1. Nak tokey paintball? Buat apa ek? Ke mu nak bro jadi tokey paintball?

  4. memang seronok main paintball nie yea…tapi saya tak pernah main lagi…kalau dapat shoot tepat macam sniper tu memang terbaik……

    1. Nk yang tepat2 macam sniper.. kena beli senapang (marker orang panggil dalam game paintball) itu lebih accurate.

      Lagi2 kalau kena headshoot dekat mask (topeng yang kita pakai)

      Tak pernah main? bukan masalah pun la la la…

  5. Nampaknya ada yang sudah addicted bermain Paint Ball. 🙂

    1. He..23x tau xpe.. Bro tunggu je bila la drader akubiomed nak turun padang..

  6. kalau da sekali main paintball ni…confirm macam addicted ni…kalau boleh tiap2 bulan nak main…hee

    1. Alehhhh xnampak pun muka ezad… cakap je lebih, meh turun la kalau berani.

    2. tak berpeluang nak join lagi la bro…lagipun memang tak pernah main paintball lagi…hee

  7. Lepas nie arrange memanah la pulak bro… Ko kan pemanah state dulu kan

    1. Ada dalam plan. Tetapi xde contact person yang boleh uruskan… Lokasi yang sesuai pun Keramat je..

  8. rindu nak main pin ball..
    bro kene tembak tak? hehe..
    orang kata, tak kena tembak tak syok..
    tapi saya main dulu first time, tak kena pon..
    syok sangat menyorok sedar2 dah menang.. hahaha

    1. Kena tembak itu normal.. tembakan yang meninggalkan kesan.. ada 1 je.. selebihnya kena badan je.. xde kesan he..23x

      Kena pandai main la…

  9. […] kasih kepada penganjur Yanty serta mendapat sokongan penuh dari orang kuat blogger Bro Framestone dan Ben […]

Leave a Comment