17,167,049 total views, 569 views today

Musim Panas – Air Sirap Yang Menyirap

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Air Sirap MenyirapMemang nikmat dapat menikmati air sirap ais.

Memang menyirap meminumnya terutama time tengah berpanasan di majlis perkahwinan ataupun event yang ramai orang.

Patutlah ramai yang suka hidang air sirap.

Selain murah, ianya senang disediakan dan mesti habis punya. Permintaan ramai.

Bro sian tengok akak yang bancuh air sirap semalam. Sebab bekas air sirap itu kecik je, lain la kalau besar tong sure lambat sikit habisnya.

Bicara Bro : Masa Bro kahwin tempoh hari, air apa ek yang Bro hidang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Musim Panas – Air Sirap Yang Menyirap

  1. gua mmg banyak pengalaman bab buat air sirap time kenduri ni..hu3..sekilas tengok ais dah tau nka tambha air gula bnyak mana..hahaha

    1. Wah mantap siot mamat nie..

      Bro dulu ok la.. Sebab pernah kerja jadi bartander. Sekarang ni tengah cuba kurangkan gula dalam minuman he..23x

  2. Sedap pulak tengok air sirap. Turun pegi kedai kejap lah beli air sirap sebungkus..

    1. Beli lebih sikit dan bungkus ikat tepi hantar dekat bro boleh?

  3. seronok kalau makan kat restoran bago air sirap ni free.. jimat sikit belanja makan.

    1. Ada ek kedai makan yang bagi air sirap free ek…

      Kalau dekat tg malim memang ada. Tetapi dia xbagi pada orang yang makan dekat kedai dia.. dia bagi dekat orang yang lalu lalang depan kedai dia..

      Kalau nk minum air sirap free, kena keluar dari kedai g ambil

  4. dulu-dulu kalau majlis kahwin mesti dihidangkan air sirap sejuk, tapi kalau belah-belah rembau air sirap suam….hoho…ghombau most wanted……

    1. Air sirap suam ek.. awat xsejuk?

  5. sirap sejuk memang best,, lagi2 waktu panas.. deno suka sirap limau ais^^

    1. Dulu Bro suka la… La nie, suka minum air suam je…. time nie, xjumpa limaunya…

  6. Air sirap ini gula dan perwarna sahaja.

Leave a Comment