You are here
Home > Bersama BroFramestone > Segmen Perdajal Bro Framestone > Boni Kacak Busy Nak Kahwin

17,283,943 total views, 2,425 views today

Boni Kacak Busy Nak Kahwin


Bro rasa macam dah lama xjumpa si Boni Kacak nie.

Walaupun Bandar Tasik Puteri, Rawang dengan Bukit Beruntung tak de la jauh mana sangat. Asal roger je, dia cakap dia busy.

Busy apa la tue kan?

Busy nak kahwin ek. Bagus-bagus, kalau niat baik insya’lah dipermudahkan dan pintu rezeki sentiasa terbuka.

Sabtu Ahad memang susah nak kaco dia kalau ada kenduri kahwin yang menggunakan perkhidmatan dia untuk memasang pelamin. Itu belum termasuk pakej dia melalak dekat kenduri kahwin.

Teringat lagi sewaktu majlis perkahwinan Bro di Perak. Dia yang conquer tempat karaoke. Tak percaya? Sila tanya blogger yang datang tempoh hari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Boni Kacak Busy Nak Kahwin

  1. boni memang macam tu, slalu cakap busy, tapi bila call suara baru bangun tido… hehehehe… (gurau je)

    Tapi baguslah beliau busy sekarang, nak kumpul aset nak kahwin…

  2. Tajuk kemain gempaq.. Hahaha..igt Abg Boni tga wt preparation dia nk kawen rupenyer busy nyanyi kt mjls iwg kawen.. Nnt nk pggl dia nyanyi ka msa nk kwen nnt..haha..tp tah bila tiba msany nnt la kot.. Hoho :p

Leave a Reply

Top