17,167,027 total views, 547 views today

Blogger Sabah – Uzu Si Emas Putih Jadi Warga Kuala Lumpur

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Blogger Sabah Uzu - Emas Putih

Bertahun-tahun hanya berhubung melalui facebook dan WeChat.

Akhirnya dapat juga berjumpa dengan blogger dari Sabah iaitu Uzu atau lebih dikenali sebagai Emas Putih.

Minggu ini, beliau akan melaporkan diri untuk sambung pengajiannya di salah sebuah IPT dan jurusan Ukur Bahan. Moga dipermudahkan untuk beliau.

Cantik cincin di jari itu.

Bunyi macam tak lama lagi je. Jangan delay lama sangat, nanti makin banyak halangan mendatang.

Nampak lain mukanya berbanding dengan gambar di facebook/blog. Ini mesti banyak guna Camera 360 kot he..23x Tapi tak sangka dia kurang ketinggian he..23x

Kalau korang nak berkenalan boleh terjah blog beliau di www.kisahemasputih.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 thoughts on “Blogger Sabah – Uzu Si Emas Putih Jadi Warga Kuala Lumpur

  1. penyubiru

    Salam.. nampak bro kat KL Convention Centre aras 4 tadi tapi segan nak tegur aa..hehe..

    1. La kenapa tak tegur td.. Tegur je, tiada masalah. Bro orang biasa juga 🙂

  2. untung la kena review… aku ni duk KL 3 bulan x kena review lagi kahkahkah

    1. Eh ye ke? Bukan ke dah kena review dalam majalah intrend edisi november 2013.

  3. Salam perkenalan Uzu… Hari ini buat pertama kalinya saya mengenali blog beliau… Jom terjah…

  4. SA dah lama follow tp x tau plak Uzu org Sabah, welcome to KL….

    1. Eh, ye ke.. Bro orang Perak he..23x

  5. haha.. nk tergelak dgn ayat “mesti banyak guna Camera 360”
    ada2 je bro ni..keh3

    1. He..23x bro memang suka buat orang tergelak baca entry bro.. xnak serius sangat 🙂

  6. First time singgah walaupun dah banyak kali dengar tentang kefemesan tuan empunya blog dan first time juga mendengar tentang Uzu si emas putih.

    1. Eh kefemesan tuan empunya blog? Eh saya biasa-biasa je.. salah orang nie.

  7. memang tak boleh blah bro ni…tang camera 360 pun disebutnya…

  8. Wah Emas Putih akan belajar di Semenanjung. Selamat datang. 🙂

  9. welcome to Semenanjung Uzu….

  10. kamera 360 memang apps wajip!

  11. ohh..uzu da ada kat semenanjung ye sekarang…kenal kat FB dan blog je…hee

    1. Tak pe, lepas nie bro try buat event yang boleh dia turut serta 🙂

Leave a Comment