17,148,672 total views, 4,061 views today

Blogger Ketagih Bermain Paintball

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Paintball Cyberjaya Park Blogger October

Seperti kata abang Zahari,

“Rasa sekali, mesti nak lagi” Itu yang terjadi kepada beberapa blogger yang nampak macam ketagih nak bermain paintball selepas Bro jemput mereka bermain bulan lepas.

Kalau ikutkan,

Aktivti bermain paintball ini akan dijadikan aktiviti bulanan blogger di Cyberjaya Paintball Park.

Baru minggu lepas bermain, ada pula yang bakar line bagi panas. Akhirnya minggu ini juga berlangsungnya aktiviti ini. Bro datang hanya nak memeriahkan suasana je.

Moga aktiviti ini dapat diteruskan dari masa ke semasa.

Bicara Bro : Ada plan nak beli marker sendiri. Malangnya, peralatan menamah yang Bro idamkan dah masuk tahun ke-3 masih juga Bro tak beli-beli.

Tak pe kan, dari memanah pindah ke paintball?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Blogger Ketagih Bermain Paintball

  1. Ooo memanah ingat apa lah menamah tu haha .. tq 😉

  2. ‘No pain no gain’ mungkin sesuai digambarkan sebalik kesakitan bidikan. 🙂

  3. dah semakin meriah main paintball…..

  4. Seronoknya dapat join aktiviti macam ni. . Tak ada kesempatan nak join, disebabkan keadaan tidak mengizinkan. .

  5. tak dapat join mggu nie…

  6. pergh! gatal tangan gua nak turun padang juga..hehe

  7. tak pernah lagi main paintball…huhu

  8. Best beb main binatang ni

  9. Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami sebarkan maklumat mengenai kempen ini 😀 http://umpautoinspector.blogspot.com/

  10. ni dah jadi pemain paintball tegar ni

  11. Okay pasni bolehlah join tournament…. =D

    1. Ayu la organize… Ada berani x?

  12. assalamualaikum bro…wah semakin aktif lagi group blogger bermain paintball ni…;)

Leave a Comment