17,160,238 total views, 804 views today

11 Tanda Orang Bahagia

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

11 thoughts on “11 Tanda Orang Bahagia

  1. Yang penting jangan ada masalah hati sesama orang lain. 🙂

    1. Ramai je yang ada masalah hati sesama manusia. Pelik juga, kenkadang nampak macam dorang je yang bermasalah, orang lain xde pula.

  2. ada juga org yg pendiam aka x byk cakap tapi muka dia stress memanjang sbb lbh suka pendam drp berkongsi …

  3. paling penting bersedarhanalah & jangan bercakap bohong….

  4. thanks for sharing… nak kurangkan bercakap tu yang susah tuh… huhuhu..

    1. Nak bercakap boleh, bercakap sesuatu yang berisi dari cakap kosong

  5. yg penting jgn ada sakit hati bro

    1. Bro ok je… malas nk sakit hati

  6. Banyaknya uang tidak menjamin kebahagiaan

  7. kebahagiaan tidak ditentukan dari banyaknya uang

  8. setuju dengan 11 tanda tu.

Leave a Comment