17,162,702 total views, 3,268 views today

Terima Kasih Avon Malaysia

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130910-160044.jpg
Terima kasih Bro ucapkan kepada Avon Malaysia kerana sudi bagi cenderahati berupa barangan Avon.

Isteri saya amat menyukainya.

Tak sia-sia Bro pergi ke event dorang tempoh hari walaupun badan masih berlengas bermain paintball dan tengah kelam kabut nak balik ke Perak.

Avon Malaysia telah memperkenalkan koleksi mekap terbaru mereka. Jangan lupa untuk bacanya di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Terima Kasih Avon Malaysia

  1. untung la bro.hehe. tahniah ๐Ÿ™‚

    1. Rasanya, ada je kot lelaki yang pakai he..23x

  2. share2 la ngn team paintball sket .. hehe

    1. Wife dah umumkan yang ini dia punya.. Bro xboleh nak buat apa2.

  3. Terbaek la…. ๐Ÿ™‚ Mesti suka bini bro ๐Ÿ™‚

    1. Memang dia suka pun ๐Ÿ™‚

  4. Tahniah Bro. . Murah rezeki bro dan isteri sempena bakal menimang cahaya mata pertama. .

  5. byknya dpt… murah rezeki… tahniah…

  6. untung puan isteri…sure tersenyum panjang dari jauh bila bro pulang bawak hamper cosmetics ni…

Leave a Comment