You are here
Home > Ucapan > Selamat Pengantin Baru – Fadil Nyu Dan Ruzz Ezani

17,287,962 total views, 3,633 views today

Selamat Pengantin Baru – Fadil Nyu Dan Ruzz Ezani

20130909-084115.jpg

Selamat pengantin baru buat pasangan blogger, Fadil Nyu dan Ruzz Ezani.

Apa-apa pun Bro ucapkan terima kasih buat korang yang tertiba muncul berdua di majlis perkahwinan Bro tempoh hari.

Bro bukan terkejut sebab korang tak dijemput ke apa.

Bro terkejut sebab korang datang berdua ke majlis perkahwinan Bro mewakili rakan dari Blogger Perak.

Awat tak terlintas dalam fikiran Bro yang korang nie ada apa-apa ek?

Jom layan beberapa gambar pengantin

20130909-091807.jpg
Jangan ingat pengantin kerjanya nak control ayu/macho je. Time nie la terserlah kegilaan dorang.

Lagi-lagi bila bergambar dengan orang yang gila-gila macam Bro nie

20130909-092204.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Selamat Pengantin Baru – Fadil Nyu Dan Ruzz Ezani

    1. alahai.. sy ni bukan blogger pames pun ada orang nak jmpa..hehe
      insyaAllah wedding saya awal bulan 11 ni jmput la datang..
      nti saya invite..
      saya duk kat ipoh jgk..

  1. teringin gak nak pergi tapi sayang kena hadir kenduri satu lagi kenduri kahwin ๐Ÿ™
    apa-apapun tahniah dan selamat pengantin baru buat beliau dan isteri.. ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Top