17,149,177 total views, 481 views today

RM 50 ~ Dulu, Kini Dan Selamanya

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Kos-Sara-Hidup
WordLess Wednesday : Nilai RM50 ~ Dulu, Kini Dan Selamanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “RM 50 ~ Dulu, Kini Dan Selamanya

  1. RM50 zaman sekarang terlalu kecil nilainya berbanding RM50 pada zaman dahulu…

    1. Yup betul tue… Sekarang nie RM50 pun xcukup kalau keluar rumah…

  2. makin lama nilai rm50 tu dah macam rm5 kot…

  3. pada SA RM50 sekarang dah macam RM10, belum sampai sejam dah abih dah..hehehe..

    1. He..23x tau xpe…. singgah stesyen minyak pun, time tue juga habisnya

  4. buat belanja anak di U pun tak cukup valuenya…..

    1. Macam mana la lagi 10 tahun lagi ek

  5. lepas ni tayah la ada troli…bawak tangan je

    1. Sokong. Bg org yg byk kredit kad pkai troli. Hehe

  6. Betapa kecilnya nilai wang kini kan..

  7. inilah realiti sebenar…nilai wang semakin mengecil..silap2 dimas aakan datang nilai Rm 50 sma dgn 50 sen…hu3

  8. Nampak gaya terpasa buat cost cutting untuk adaptasi kenaikkan harga minyak.

  9. kalau 2012 dah cenggitu, 2014 yakni sekarang ni boleh beli apa?? suku bakul pun tak sampai bro… haihhh hidup…. rasa nak kembali zaman 90an…

Leave a Comment