17,171,144 total views, 995 views today

Open House Rumah Blogger Azfar Roslan

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Open House Rumah Ujang

Gambar sewaktu menghadiri open house kedua di rumah family blogger – Azfar Roslan aka Ujang.

Dua-dua Open house dia, Bro datang. Malangnya kedua-dua open house ini Bro tidak dapat merasa kambing yang mereka sediakan.

Memang bukan rezeki Bro.

Atau mungkin ada hikmah untuk elakkan Bro dari makan daging kambing. Bro kan ada darah tinggi. Dan risau kena cubit dengan puan isteri sebab degil tak nak dengar cakap dia.

Walaupun raya dah habis,

Rasanya tak salah kot Bro nak kongsikan pengalaman ini bersama. Harapnya time raya je ada masa nak menziarahi rakan-rakan blogger yang rapat.

Malangnya gambar diatas tanpa si Azfar Roslan (oh dia kan yang jadi tukang amik gambar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 thoughts on “Open House Rumah Blogger Azfar Roslan

  1. whoa Ujang buat openhousseeee

    1. Kambing memang main menu la… Ramai gak yang menanti ketibaan kambing.

  2. Bila nak dapat jumpa bro n wifey pula ni.. hmmm

    1. Risau bila plan nak jumpa.. Yan Ty sakit perut pula..

  3. Bro dilarang makan kambing..kena tengok je. Hehe

    1. Hepp… mana boleh tahan macam tue, teringin gak nak rasa,.. risau malam tidur mata x mahu tutup pula nanti.

  4. ha3..kesian bro..mengidam nk makan kambing ke

    1. Bukan mengidam. tapi teringin he..23x

    1. Eh ye ke nampak macam Bro tahan nafas?

  5. sedap kambing panggang…ada darah tinggi ker….? cuba makan habatussauda…

    1. Memang ada amik habatussauda…

  6. Raya takkan habis kalau kita kaya.. “Kalau aku kaya, hari-hari hari raya”.. hehe

  7. Ambil bau sahaja. Kalau merasa siaplah.

Leave a Comment