17,153,207 total views, 4,511 views today

Just Call Me Bro!

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

28 thoughts on “Just Call Me Bro!

  1. Assalamualaikum, kad bro awesome! hehe nampak sempoi ๐Ÿ™‚

    1. W’salam….

      He..23x nampak je awesome sempoi, tapi xtau la ada orang simpan dan guna untuk hubungi bro atau tidak he..23x mane tahu simpan buat pekasam

    1. He…23x tang mana yang buat sempoi tue..

  2. hye bro..hu3..lawo kad tu..nak satu..jgn nk bg dekat awek je..hahaha

    1. Kena berjumpa baru dapat he..23x

  3. owh..
    ini rupanyer bro yg feymes tue..
    terbaek kad itu bro.

    1. Eh, bro yang femes? Siapa tue?

  4. smart la bro namecard baru ni…sy ada namecard bro yang lama je…nak jugak namecard yang baru ni…hee

    1. Kena jumpa bro la kalau nk, tak boleh trade-in tau he..23x

  5. wah…! ada card….minta satu nak masuk dalam listed…..

    1. Insya’lah jumpa nanti, Bro bagi ๐Ÿ™‚

  6. wah…style la gmbr bro…kte nak 1 bley?? hee

    1. Boleh je.. tapi kena jumpa bro la kalau nk he..23x

  7. Cantik kad perniagaan baru. Bila hendak dapat sekeping dari bro?

    1. Macam biasa, kena jumpa bro dulu he..23x

  8. Card Baru 2… Nak satu Bro… Cambest jea… (^_^)

    1. Heppp hari tue jumpa napa xmintak he..23x

  9. Semat kad bro.tagline dah macam.rancangan tv plak ๐Ÿ™‚ ngeh2

    1. Rancangan tv yang mana satu la tue ek

  10. wah kad baru..kena bg satu ni..;)

    1. Jangan lupa mintak ek karang he..23x

Leave a Comment