You are here
Home > Bersama BroFramestone > Gambar Beraya Dengan Rakan Blogger

17,281,331 total views, 2,861 views today

Gambar Beraya Dengan Rakan Blogger

Beraya Bersama Blogger

Walaupun telah dibahan dengan member blogger, “sebulan baru nak upload gambar yang dinantikan”. Agak panas juga la mendengarnya.

Tapi kenyataannya, Bro nie jenis susah nak upload gambar.

Ada member Bro gambar beraya 3 tahun lepas pun sampai la nie x upload lagi. Ini kan pula gambar dua tahun lepas. Tapi gambar tahun lepas Bro dah upload dah. Tahun nie? Oh dia baru je kahwin pagi tadi, so rasanya macam tak beraya sama je dengan dia.

Selamat pengantin baru Emyliza @ Risaliza.

Ini gambar yang diambil sewaktu menghadiri majlis rumah terbuka salah seorang ***** di Taman Duta. Kebanyakan blogger yang hadir sudah berkahwin dan ada yang tak kahwin lagi (cer teka siapa yang belum kahwin lagi)

Meh bro kenalkan dorang pada korang ek

  1. Deq Noor
  2. Shakiddo
  3. Hye Bro – Blog Hiburan
  4. Sohoque
  5. Boni Kacak – si penyeri gambar.
  6. Mr Jocko

Tahun ini Bro raya berdua, tahun depan mungkin bertiga. Tapi nak rasa beraya beramai-ramai macam ini, memang susah jika masing-masing ada tanggungjawab masing-masing.

Harap ada perluang untuk rasa seperti ini lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Gambar Beraya Dengan Rakan Blogger

Leave a Reply

Top