17,160,389 total views, 955 views today

Blogger Buang Tabiat ~ Luar Dari Kebiasaan

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

blogger havoc

Blogger buang tabiat, keluar dari kebiasaan.

Tiada lagi aksi seperti uncle gedek, aksi seorang model ayu, aksi suami isteri, aksi pasangan kekasih mahupun aksi pipi bersusuk.

Terasa dekat je memasing.

Walaupun hanya beberapa saat bergambar. Rasa macam hilang segala masalah yang menimpa. Tak perlu nak hipokrik terhadap diri sendiri mahupun orang lain.

Biarlah kami buat apa yang kami suka. Kami juga manusia biasa yang kenkadang didatangi penyakit kegilaan (havoc) didepan kamera he…23x

Jom berkenalan dengan blogger2 ini

  1. Hye Bro! – blog hiburan bukan gosip murahan.
  2. Giorgio Izas
  3. Iera Kan
  4. Asikin Izas
  5. Nisa Kay
  6. Yana Yassin

Jom terjah blog mereka. Bila lagi nak berkenalan dengan blogger yang havoc tertiba nie.

Bicara Bro : Ada beberapa keping gambar yang Bro ambil bersama mereka. Cuma gambar ini sahaja yang Bro kongsikan di facebook dan juga facebook.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Blogger Buang Tabiat ~ Luar Dari Kebiasaan

  1. freestyle!!! comel2 semua dalma gambar tu…. 🙂 ok, dneo terjak sorang2 blogger2 tu^^

    p/s: bro, nak minta tolong boleh tak….? hohoho

    1. Paling comel, mesti bro kan 🙂

  2. Aksi memek muka. Ada yang comey. 🙂

    1. Yang mana satu yang comey tue ek?

    1. Ye ke dah kenal semua? Bro kenal x?

  3. bro sorang je tak buat memek muka tu…control macho ek…haha

    1. Bro tak reti nak buat macam tue…

  4. sory bro.su dah tak ambil tempahan header tu.tutup sementara waktu.tenkiu tau

    1. Ok xpe Sue.. Ala untuk Bro je.. Xboleh adjust ke Sue…

  5. 1st time jumpa kamera ek.. ngehehehehe

  6. bro jugak tetap steady..tak nak try buat duck face ke bro

    1. Kalau Bro buat duck face, risau baby dalam kandungan akan ikut sama nanti…

    1. Tak pernah lagi bro… -_- Jumpa bro pernah lah…

  7. best kan dapat jumpa selalu….eh..ada ke sapa2 nak jumpa SA..sila angkat tangan…hahaha

Leave a Comment