17,170,896 total views, 747 views today

BlackBerry Messenger Bagi Pengguna iPhone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

BlackBerry Messenger Bagi Pengguna iPhoneBlackBerry Messenger (BBM) bukan lagi milik pengguna BlackBerry sahaja.

Sekarang ianya sudah boleh dimuat turun bagi para pengguna iPhone di Malaysia Apple AppStore.

Melalui BBM untuk iPhone,

Ia membolehkan pengguna iPhone untuk menghantar dan menerima mesej menggunakan BlackBerry ID, menghantar fail media seperti gambar, video, serta membuatk Group Chat dengan sehingga 30 orang rakan pada masa yang sama.

Bagi pengguna iPhone yang menggunakan iOS 6 dan terkini, anda boleh memuat-turun aplikasi ini dari Apple AppStore hari ini.

Bicara Bro : Selain iPhone, ianya juga boleh dimuat turun oleh pengguna Android.

Akhirnya keistimewaan BlackBerry sudah boleh dirasai oleh semua. Dan ramai yang komplen iOS7 membuatkan iPhone nampak seperti Android he..23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “BlackBerry Messenger Bagi Pengguna iPhone

  1. android pun dapat gak. tapi lambat sikit

    1. Info terkini, versi Android dan iPhone telah ditarik balik…

  2. ini baru betul…nampak sgt strategi blackberry tak menjadi…

    1. Aplikasi ini telah ditarik balik…

  3. nasib baik dah ade BB… walaupun versi lama 😀

  4. Untuk Android takde pun. Banyak yg fake apps kat store..

    1. Rasanya dah kena tarik dah apps tue.. Sebab BB tarik versi Android dulu then iOS awal pagi tadi

  5. Amanz laporkan apps BBM telak ditarik balik dati iTunes dan Google Play.

  6. hehe dah abis dah era bbm

    1. Habis dah.. Sejak Z10 keluar, nampak perubahan ketara pada BlackBerry

  7. tak pernah guna pun BBM ni…best ke? heee

Leave a Comment