17,148,848 total views, 152 views today

Ziarah Rumah Terbuka Blogger Bersama Isteri

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Beraya Dengan Isteri

Hujung minggu baru berkesempatan untuk keluar berhari raya bersama isteri.

Hari ini ada 3 jemputan rumah terbuka sesambil itu singgah rumah kenalan untuk berhari raya.

Lokasi open house yang pertama di area Bandar Baru Bangi, kemudian di area Keramat dan akhir sekali di Jalan Duta. Memang sampai ke malam jadinya, jika sesambil itu singgah beraya di rumah kenalan yang berdekatan.

Bukan apa. Hari raya tempoh hari, Bro banyak habiskan masa duduk rumah je, sebab wife kerja. Tak best pula nak pergi beraya sensorang. Risau ada pula anak dara yang berkenan dengan Bro he..23x

Tahun ini last beraya berdua. Tahun depan, insya’lah bertiga pula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “Ziarah Rumah Terbuka Blogger Bersama Isteri

  1. tentu tahun depan lagi meriah….

    selamat hari raya ya dik bro.. kirim salam pada wife ya..

    1. Risau tahun depan meriah sampai xboleh nk keluar rumah lelama πŸ™‚

  2. Tengah berdua ni boleh beraya sakan… Banyak rumah dapat dikunjungi, walaupun takder peluang nak dapat duit raya… Bila dah bertiga nanti, aktiviti beraya agak terhad… Tapi In Shaa Allah murah rezeki baby dapat duit raya…. πŸ˜‰

  3. mkn byk2 phtu diet hehehe

  4. den tak meriah raya tahun ni. sok mau ke penang pula..

    1. takde calon la bro, tolong cari sowang..hehe

  5. wah masih beraya bro… best2… πŸ™‚

    p/s: insyaallah tahun depan bertiga… ^_^

    1. Baru nk beraya, hari raya hari tue xberaya πŸ™‚

  6. Seronok beraya berdua. Tahun hadapan kena bawa kelengkapan bayi bagai didalam kereta. πŸ™‚

  7. salam knal sobat dari blogger indonesia πŸ™‚

  8. tahun ni kena keluar duit raya..tahun depan dah boleh collect balik..hahaha

    1. COllect balik pun, tetap bawa 1 arkar je. Lain la macam Sohoque, 3 askar sekali serang, Tak pun Abang Ensem…

      Pehhhhhh…!!!

  9. Untung la dapat isteri pandai memandu kereta.

    1. He..23x Kalau dia xpandai pandu kereta, siapa nak hantar dia g kerje? Lagi2 kerje shift?

  10. uuu, pakai baju melayu ke tu?

    dlm tu pakai baju amanz tak? selalu bro keluar gi event blogger mesti pakai baju amanz kan..

    hihi

Leave a Comment