17,160,270 total views, 836 views today

Window Phone Pertamaku – Nokia Lumia 925

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925 adalah Window Phone pertama yang pernah Bro gunakan.

Agak janggal juga bila pertama kali menggunakannya, jika sebelum ini lebih biasa menggunakan peranti berasaskan platform iOS dan Android.

Nokia Lumia 925 merupakan kemaskini kepada keluarga Lumia 920 dimana membawakan peningkatan pada spesifikasi dan turut menyertakan fungsi-fungsi baru melalui Windows Phone, selain kualiti binaan yang berbeza.

Pengalaman pertama diberikan oleh pihak Nokia Malaysia sendiri Bro guna sebaik mungkin untuk membiasakan diri dengan peranti berasaskan platform Window Phone dan mencuba sendiri produk Nokia.

Jom layan Video Pandangan Pertama – Nokia Lumia 925 dari Amanz.My

Harga terkini Nokia Lumia 925 di Malaysia – RM1599 (2 Ogos 2013)

Ia didatangkan dengan 3 warna iaitu putih, hitam dan kelabu (seperti yang Bro gunakan sekarang).

Bicara Bro : Ada member cakap, seseorang itu memerlukan kesabaran yang tinggi jika nak gunakan Window Phone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Window Phone Pertamaku – Nokia Lumia 925

  1. blom pernah cuba windows mobile baru.. dulu2 masa guna tripod ada la..

  2. wow! untung bro dapat pakai lumia.. deno asha 309 je 🙂

    1. Pakai sebulan je, lepas tue kena pulangkan balik 🙂

    2. ha? sebulan je.. olo kalau dapat jadi hak milik terus best tu…. ^^

  3. Ada juga ramai dikalangan member kie ckp

    Windows phone ni 2x complicated dari blackberry huhuhu..

    1. Bro xpernah pakai blackberry lagi 🙂

  4. saya pengguna blackberry….mudah…NOKIA dah lama tak jengah,…..hehe

    1. Bro ada lagi nokia model lama dalam beg laptop.. Tak jumpa charger dia..

  5. hmm kawan den cakap bosan windows phone..

  6. Menarik HP ni.. Harganya pun boleh tahan juga mahalnya…

  7. Hasil gambar mantap tak? Sudah habis godek bro?

  8. first impression, susah nak cari menu application..hehehe

  9. haishh tak mampu nak beli lagi..byr ptptn dulu..hahaa

Leave a Comment