17,149,377 total views, 681 views today

Virus Aidilfitri 2013 Serang Blog Malaysia

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Virus Aidilfitri 2013 Serang Blog Malaysia.

Itu yang diperkatakan oleh blogger Hasrul Hassan dalam blognya. Tetapi itulah kenyataan yang tidak dapat dipertikaikan.

Bak kata Obefiend dekat twitter dia.

Blog hiburan mati tidak berupdate sepanjang hari raya. Berbeza dengan blog Amanz.my yang sentiasa update seperti biasa dengan info-info terkini teknologi.

Team Amanz memang rajin.

Jangan katakan blog hiburan. Bro sendiri pun tidak mempunyai masa untuk update blog. Perlu fokus pada persediaan hari raya.

Nak hadap hp pun tak sempat. Otak dok fikir pasal raya je.

Bagaimanapun Bro tetap buat back dated post bagi memastikan setiap hari ada post (terutamanya post yang wajib Bro kongsikan) Kalau harap lepas raya, sure cerita dah basi punya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “Virus Aidilfitri 2013 Serang Blog Malaysia

  1. Waktu raya ni masing-masing takder mood nak update blog. . Sekarang ni mood dah kembali semula…

    1. Bro nk dapatkan balik mode nie pun seksa… dah macam ke laut je nie…

  2. senasib la kite bro… mana sempat la…

  3. wooi orang di sana selamat hari raya. entah lah blog aku kena tempias virus ke tak. asyik menjunam je sedih oh sedih :'(

  4. Ingatkan apa la virus aidilfitri tu tadi. hehe

  5. banyak lagi cerita aidilfitri tengah berbaris ni,, hehe

  6. nak dapatkan balik mood nak tulis tu yang payah…:)

  7. Salam singgah. Samalah, perasan juga. Ada blogger baru nak balik beraya di kampung bila semua orang tengah sibuk sambung kerja masing-masing.

  8. hehe den hari ke2 dah nak blog.. tapi, nampak tak meriah je update.. terus ke laut mood blog

  9. samaelah shaila…ari nie baru start blogwalking…hahaha

  10. Aku pantang ade masa mesti tgk blog via hp… tak byk blogger yg update… klau ada pun story raya jer…

  11. Raya lagi penting dari blog…ahahaa…

  12. entri tentang raya tak banyak sy buat sepanjang raya ni. Cumanya, entri pelbagai je yg selalu diauto publish. Selamat Hari Raya. Maaf zahir & Batin ya 🙂

  13. kalau time raya hadap blog mau kena jeling manja dek suami.. 😉

  14. Salam Bro..

    Dikesempatan ini,

    Kie pohon kemaafan atas kekhilafan sepanjang perkenalan kita…

    Kie pun lagi lah nak update line kat kampung tu agak sedih lagi menyayat hati hhuhuhu lol..

    agak lama juga since Ramadhan xupdate sangat… mana nak prepare untuk esok dan lusa final exam…

    Well Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin Bro…

  15. Curi-curi baca blog dan menulis entri. 🙂

  16. memang tiap kali tiba raya..memang selalu mood ke laut macam ni…da hari ketiga keempat raya baru la kebanyakan blog mula berupdate…raya pertama..memang tak ramai yang update…so, mood pun ke laut la nak update blog…nak cerita pasal raya pertama pun macam da basi je cerita kalau berhari2 tak update blog…hee

Leave a Comment