You are here
Home > Bersama BroFramestone > Fitrah Manusia Bersama BroFramestone > Virus Aidilfitri 2013 Serang Blog Malaysia

Virus Aidilfitri 2013 Serang Blog Malaysia


Virus Aidilfitri 2013 Serang Blog Malaysia.

Itu yang diperkatakan oleh blogger Hasrul Hassan dalam blognya. Tetapi itulah kenyataan yang tidak dapat dipertikaikan.

Bak kata Obefiend dekat twitter dia.

Blog hiburan mati tidak berupdate sepanjang hari raya. Berbeza dengan blog Amanz.my yang sentiasa update seperti biasa dengan info-info terkini teknologi.

Team Amanz memang rajin.

Jangan katakan blog hiburan. Bro sendiri pun tidak mempunyai masa untuk update blog. Perlu fokus pada persediaan hari raya.

Nak hadap hp pun tak sempat. Otak dok fikir pasal raya je.

Bagaimanapun Bro tetap buat back dated post bagi memastikan setiap hari ada post (terutamanya post yang wajib Bro kongsikan) Kalau harap lepas raya, sure cerita dah basi punya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Virus Aidilfitri 2013 Serang Blog Malaysia

  1. entri tentang raya tak banyak sy buat sepanjang raya ni. Cumanya, entri pelbagai je yg selalu diauto publish. Selamat Hari Raya. Maaf zahir & Batin ya ๐Ÿ™‚

  2. Salam Bro..

    Dikesempatan ini,

    Kie pohon kemaafan atas kekhilafan sepanjang perkenalan kita…

    Kie pun lagi lah nak update line kat kampung tu agak sedih lagi menyayat hati hhuhuhu lol..

    agak lama juga since Ramadhan xupdate sangat… mana nak prepare untuk esok dan lusa final exam…

    Well Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin Bro…

  3. memang tiap kali tiba raya..memang selalu mood ke laut macam ni…da hari ketiga keempat raya baru la kebanyakan blog mula berupdate…raya pertama..memang tak ramai yang update…so, mood pun ke laut la nak update blog…nak cerita pasal raya pertama pun macam da basi je cerita kalau berhari2 tak update blog…hee

Leave a Reply

Top