17,170,352 total views, 203 views today

Si Blogger Kembar – Iena Dan Ida Mansor

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Iena Mansor & Ida Mansor

Selama ini Bro kenal pasangan blogger kembar merangkap model – Iena Mansor dan Ida Mansor di laman facebook.

Dari facebook bawa ke Instagram dan blog. Banyak yang menarik dan unik tentang pasangan kembar blogger ini.

(Alangkah nikmat dapat anak kembar macam Pinky Momma. Dah nak due dah dia)

Tapi masalahnya anak kembar yang muka hampir serupa, buat Bro susah nak cam dorang yang mana satu. Lain la kalau bro rajin nak usha dan telitikan gambar dorang.

Bro jumpa pasangan kembar ini sewaktu Open House Media Prima petang tadi.

Mula-mula Bro tengok macam kenal. Tapi tak cam siapa dorang. Dorang yang tegur Bro dulu. Segan la pula rasanya.

Pasangan Kembar Blogger

Comel-comel je dorang nie kan.

Sorang namanya Iena, sorang lagi Ida dan akhir sekali Iera. Wah wah…!!! Paling comel yang berbaju hitam tue, nampak kacak, macho dan kurus je orangnya.

Jika korang ada masa, jom terjah blog si kembar ini (Dorang selalu gilir-gilir update blog) – Life of Mansor’s Twin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 thoughts on “Si Blogger Kembar – Iena Dan Ida Mansor

  1. 33 comei.. 🙂 tp yg last tu mcm nak kata bluerkkk jek..hahaha

    1. Amboi, jangan la kasaq sangat dengan Bro…

  2. Bestnya blogger kembar ni.. Boleh bergilir-gilir update blog… Tentu tak pernah miss satu entri pada setiap hari…

    1. Oh ye ke? Pergi la terjah blog mereka 🙂

  3. bookmark terus blog si kembar comel. senang nak blogwalking hari2. hehe

    1. Amboi, Bro pun xblogwalking blog awek hari-hari…

  4. kembaq nie seronok yg xseronok nanti bf tertukar partner plak hahaha

    1. bf tertukar xpe, jangan suami tertukar…

  5. dorg tu kembar seiras ek..cam xdpt nak beza kan..hehe

    1. Dah kurang irasnya sedikit. Si Iena dah makin berisi sedikit. Kalau selalu jumpa meraka, maybe tiada masalah untuk mengenali mereka berdua.

  6. ni semangat nak balik KL ni..haha

  7. yang tudung pink tu muka macam leuniey je kan..bro, gua bujang lagi ni..hahaha

    1. Xde iras pun… eh bro pun bujang juga…

  8. wahhhh.. memang comel belako.. molek deh.. 🙂

    1. Jangan nak try… Bro je boleh try he..23x

  9. Comey-comey kembar ni..hehe

    1. Memang comel… Lagi comel bila dapat duduk dan sembang dekat-dekat he..23x

  10. saya pun ada anak twins lelaki & perempuan, kecik-kecik sama dah besar lain ler rupanya….kalau twin sama gen susah nak cam…..tapi yang baju hitam sure ler dah nampak slim sikit…apa rahsia bro…..huhu…
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/08/sketsa-ops-cantas.html

  11. Baca artikel ni, baru tahu siapa sebenarnya model untuk ada satu collections yang wife suka beli barang dari situ… 😀

  12. baju itam tu nk jugak frame dalam gambo..
    hehe..

  13. Ada rupa dan pakej memang dikejar pengiklanan. Rezeki.

  14. tiga je yang comey..yang baju hitam tu..ermmmmm..no komen..haahaa

Leave a Comment