You are here
Home > Bersama BroFramestone > Si Blogger Kembar – Iena Dan Ida Mansor

Si Blogger Kembar – Iena Dan Ida Mansor

Iena Mansor & Ida Mansor

Selama ini Bro kenal pasangan blogger kembar merangkap model – Iena Mansor dan Ida Mansor di laman facebook.

Dari facebook bawa ke Instagram dan blog. Banyak yang menarik dan unik tentang pasangan kembar blogger ini.

(Alangkah nikmat dapat anak kembar macam Pinky Momma. Dah nak due dah dia)

Tapi masalahnya anak kembar yang muka hampir serupa, buat Bro susah nak cam dorang yang mana satu. Lain la kalau bro rajin nak usha dan telitikan gambar dorang.

Bro jumpa pasangan kembar ini sewaktu Open House Media Prima petang tadi.

Mula-mula Bro tengok macam kenal. Tapi tak cam siapa dorang. Dorang yang tegur Bro dulu. Segan la pula rasanya.

Pasangan Kembar Blogger

Comel-comel je dorang nie kan.

Sorang namanya Iena, sorang lagi Ida dan akhir sekali Iera. Wah wah…!!! Paling comel yang berbaju hitam tue, nampak kacak, macho dan kurus je orangnya.

Jika korang ada masa, jom terjah blog si kembar ini (Dorang selalu gilir-gilir update blog) – Life of Mansor’s Twin.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Si Blogger Kembar – Iena Dan Ida Mansor

Leave a Reply

Top