17,149,267 total views, 571 views today

Persiapan Bakal Ibu Bapa

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

24 thoughts on “Persiapan Bakal Ibu Bapa

  1. Best saat buat persediaan ni.. 😉

  2. sy yang belum jadi ibu nie pun setiap kali pergi pasaraya,mesti nak belek2 baju baby..seronoknya…

  3. Bestnye kan Bro buat persiapan baby ni kan.

    1. Pengalaman pertama.. Kenkadang pening kepala juga bila dok fikirkan.

  4. seronok kan shopping baju2 baby ni..
    bro, bila ira due?

    1. Bulan 11 nie dia due kak…

  5. Dah kena buat persiapan dari sekarang tu… Belilah sikit-sikit… Bro dah Scan baby ker belum?

    1. Tiap2 bulan buat scan untuk pastikan baby sihat dan nak tahu perkembangan dia…

  6. teruja bila tengok baju baby lawa2.. 😉

  7. cari jangan tak cari..paling penting pampers..hehe

    1. Jangan terbeli pampers jenama Teena pula ek

  8. untuk selamat beli baju kaler putih kalau tak tahu jantina, even dah scan pun sometimes apa yang discan tak sama….macam saya scan boy tapi I get girl….haha…..

    1. Bro dah ada color pilihan.. Tak kisah lelaki ke perempuan.. tetap nampak cantik n hensem dengan color tue

  9. Saya cadang beli baju bayi besar sedikit dan yang jenis berjaring untuk elak ruam.

    1. Tang tue jangan risau.. puan isteri lebih pakar… kita jadi tukang hulur duit je T-T

  10. SA dah lalui moment indah ini masa pregnantkan Dania 9 tahun lepas…..rindunya nak preggy lagi

  11. sm la kita…sy dh setel dh beli brg baby…tggu ms jek =)

    1. Bila due ek? Bulan 10 kan…

  12. shopping sakan laaa kalau mcm niii 😛

Leave a Comment