Open House Mak Dara KeramatAkhirnya Sampai juga rumah Mak Dara buat kali ke-2.

Walaupun kenyataannya, ingat-ingat lupa nak pergi rumah dia. Last datang hari tue tengah malam. Kali nie datang nak dekat Mahgrib.

Kedatangan Bro disambut oleh suami Mak Dara. Dari jauh dia dah lambai tangan, “Alamak, dorang kenal la pulak”

Kalau la ada perluang nak berlakon dalam drama dia kan best :) (Berangan je la).

Sampai-sampai je ada awek ayu yang bernama Ayue-Jer Rejaluddin. Eh? sejak bila pula pakat berbaju sama nie. Ada can buat calon isteri kalau macam nie. Jodoh kuat kata orang he..23x

Tak lama lepas tue, Sampai pula Farah Waheda.

Eh Mak buyung sorang nie pun pakai tema sama juga. So pandang la Mak Dara tanya dia, “Eh masa jemput open house tempoh hari ada mention kena pakai tema apa ke?”

Akhirnya cacat juga gambar yang diambil sebab tuan rumah lari tema (x pasal-pasal tuan rumah jadi mangsa).

Insya’lah ada masa nanti, kita buat gathering kecil-kecil dekat rumah Mak Dara (penaja lokasi – sambil perkena satay) Sesambil itu kita buat sesi perkongsian sikit ek (bro datang jadi tukang makan je tau).

Bicara Bro : Macam sweet family pulak. Eh Bro nak jadi Abang Long (ok, bro dah chop dah)