You are here
Home > Bersama BroFramestone > Open House Rumah Mak Dara

Open House Rumah Mak Dara

Open House Mak Dara KeramatAkhirnya Sampai juga rumah Mak Dara buat kali ke-2.

Walaupun kenyataannya, ingat-ingat lupa nak pergi rumah dia. Last datang hari tue tengah malam. Kali nie datang nak dekat Mahgrib.

Kedatangan Bro disambut oleh suami Mak Dara. Dari jauh dia dah lambai tangan, “Alamak, dorang kenal la pulak”

Kalau la ada perluang nak berlakon dalam drama dia kan best 🙂 (Berangan je la).

Sampai-sampai je ada awek ayu yang bernama Ayue-Jer Rejaluddin. Eh? sejak bila pula pakat berbaju sama nie. Ada can buat calon isteri kalau macam nie. Jodoh kuat kata orang he..23x

Tak lama lepas tue, Sampai pula Farah Waheda.

Eh Mak buyung sorang nie pun pakai tema sama juga. So pandang la Mak Dara tanya dia, “Eh masa jemput open house tempoh hari ada mention kena pakai tema apa ke?”

Akhirnya cacat juga gambar yang diambil sebab tuan rumah lari tema (x pasal-pasal tuan rumah jadi mangsa).

Insya’lah ada masa nanti, kita buat gathering kecil-kecil dekat rumah Mak Dara (penaja lokasi – sambil perkena satay) Sesambil itu kita buat sesi perkongsian sikit ek (bro datang jadi tukang makan je tau).

Bicara Bro : Macam sweet family pulak. Eh Bro nak jadi Abang Long (ok, bro dah chop dah)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Open House Rumah Mak Dara

  1. Assalammualaikum.. Waduh waduhhhh terima kasih pada Bro dan wife kerana sudi ke teratak dan open house Mak Dara ni.. Waduhhh terharu tauuuuu.. Yang paling best bila bro, wife , AJ dan Farah datang dgn berpakaian sedondon!! Waaaaa kelasssssssssssss macam berjanji janji pulak hehehe.. Maaf le kalau ada sebarang kekurangan semasa berlangsungnya open house mak dara tu ye.. Harap harap jgn serik utk ke rumah akk lagi ye.. Yup2 setujuuuu nnt kita buat gathering2 kat rumah akk ye.. no prob. bisa diatur.. sekali lagi terima kasih kerana sudi datang. Selamat hari raya buat bro dan wife..

    Mak nak minta maaf kerana lambat update entry mengenai kehadiran bro ke rumah terbuka Mak Dara ni sbb ibu mak dara tak sihat hari ni jadi Mak Dara ke rumah Ibu seharian bersamannya.. Kejap lagi mak kasi update ye.. Errr nak kidnap pic bro masuk dlm blog akk bolehhhh hehehe tks bro..

  2. alamak, semua orang dah pakat cop title masing2… bro dah tentu2 ler jadi abang long…AJ adik bongsu dah memang harus lah… Abis tu tuan rumah nak jadi apa? Saya cop jadi Kak Ngah lah cenggitu boleh? he he he… (tuan rumah jadi Kak Yong kot?)….

    makan satay??? wah seronok tu, bila2? tapi saturday atau sunday la ek? he he he…mak buyung x larat rushing dari office kat PJ tu nak ke rumah Mak Dara on weekdays…he he he….

Leave a Reply

Top