You are here
Home > Status Malam Jumaat > Masuk Tidur Awal Di Malam Jumaat

Masuk Tidur Awal Di Malam Jumaat

Tidur Dalam Perjalanan
Salah ke gua masuk tidur awal, terutama time malam jumaat nie?

Rasa penat sangat minggu ini. Masuk malam ini, sudah dua malam gua tidur tanpa isteri disisi. Dia shift malam.

Bukan masalah bagi gua pun. Masalahnya, gua agak bosan duduk rumah sensorang. Nak buat kerja pun macam xde mood. Maka tidur awal merupakan salah satu pilihan yang agak menarik buat gua.

Harap esok bangun, dalam keadaan segar dan bersemangat untuk mencari rezeki yang halal buat keluarga gua.

Gambar Bro tengah lelap diatas, diambil oleh pemandu pelancong sewaktu Bro travelog bersama Air Asia di Indonesia. Waktu ini dalam perjalan dari Jakarta ke Bandung.

Rindu nak berjalan jauh-jauh macam dulu.

Sejak berkahwin nie, pergerakan agak terbatas sikit. Mana boleh tinggalkan isteri lama-lama. Lagi satu susah nak bawa dia bersama (kena request cuti awal – itupun belum tentu approve).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Masuk Tidur Awal Di Malam Jumaat

  1. Bagus juga tu dapat tidur awal. .. boleh rehatkan badan dan minda… selamat malam bro. .. kesian dekat bro kena tidur sorang-sorang malam Jumaat ni.. hehehe

Leave a Reply

Top