You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Gambar iPhone 5C Terdedah Sekali Lagi?

Gambar iPhone 5C Terdedah Sekali Lagi?

Jimmy Lin - iPhone 5C

Sebelum ini, kita mendengar ura-ura mengatakan pihak Apple akan mengeluarkan iPhone bajet bagi pasaran China iaitu iPhone 5C.

Bagaimanapun masih belum ada pengesahan dari mana-mana pihak mengenai spesifikasi dan harga peranti bajet ini.

Mungkin korang tak perlu nak bandingkan dengan peranti iPhone yang sedia ada. Ate namanya iPhone bajet, mungkin banyak kekurangan berbanding iPhone yang sedia ada.

Baru-baru ini,

Seorang popstar  China – Jimmy Lin turut berkongsi gambar peranti berkenaan pada akaun Weibo beliau.

Apple dijangka akan mengadakan acara khas mereka pada 10 September kelak, dan mungkin kita akan melihat ia diumumkan secara rasmi pada acara berkenaan.

Sumber : Amanz Network

Bicara Bro : Tetap menjadi pengguna setia iPhone bermula dari iPhone 4, iPhone 4s dan iPhone 5. Tetapi teringin guna nak mencuba iPhone 5C untuk dikongsikan bersama pembaca blog ini.

Buat masa sekarang, Nokia Lumia 925 baru sahaja diterima dari pihak Nokia untuk direview. Erm…!!! Oh Window Phone, kenapa kau mencabar kesabaran aku.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Gambar iPhone 5C Terdedah Sekali Lagi?

    1. Mungkin juga terlepas ke Malaysia, siapa tahu kan…

      Bro sejak kahwin nie, memang sudah jadi seorang yang penyabar, cuma risau ada yang cuba buat bro hilang sabar je 🙂

  1. cam comel gak… buat masa ni sab pakai iphone 5. mmg suka sgt n xpernah regret beli walau diejek2 pemakai samsung… hope hp bajet yg dikatakan bajet ni.. harga mestila bajet.. jgn cm mahal jugak sudah… harga iphone 5 leh beli peti ais or tv kot….

Leave a Reply

Top