17,171,159 total views, 1,010 views today

Gambar iPhone 5C Terdedah Sekali Lagi?

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Jimmy Lin - iPhone 5C

Sebelum ini, kita mendengar ura-ura mengatakan pihak Apple akan mengeluarkan iPhone bajet bagi pasaran China iaitu iPhone 5C.

Bagaimanapun masih belum ada pengesahan dari mana-mana pihak mengenai spesifikasi dan harga peranti bajet ini.

Mungkin korang tak perlu nak bandingkan dengan peranti iPhone yang sedia ada. Ate namanya iPhone bajet, mungkin banyak kekurangan berbanding iPhone yang sedia ada.

Baru-baru ini,

Seorang popstar  China – Jimmy Lin turut berkongsi gambar peranti berkenaan pada akaun Weibo beliau.

Apple dijangka akan mengadakan acara khas mereka pada 10 September kelak, dan mungkin kita akan melihat ia diumumkan secara rasmi pada acara berkenaan.

Sumber : Amanz Network

Bicara Bro : Tetap menjadi pengguna setia iPhone bermula dari iPhone 4, iPhone 4s dan iPhone 5. Tetapi teringin guna nak mencuba iPhone 5C untuk dikongsikan bersama pembaca blog ini.

Buat masa sekarang, Nokia Lumia 925 baru sahaja diterima dari pihak Nokia untuk direview. Erm…!!! Oh Window Phone, kenapa kau mencabar kesabaran aku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “Gambar iPhone 5C Terdedah Sekali Lagi?

  1. mohon jangan lempar lumia tu ke dinding =)

    1. He..23x buat masa sekarang belum lagi…

  2. macam ada ura-ura nak tukar baru je bro…hehe

    1. Tunggu iPhone terkini yang lagi laju dari iPhone 5 yang Bro gunakan sekarnag nie…

  3. Mungkin iPhone C ada kat pasaran China je kot bro…

    P.S – windows phone mmg sy kureng berkenan sikit..mohon bersabar ye bro guna Lumia tu..hee

    1. Mungkin juga terlepas ke Malaysia, siapa tahu kan…

      Bro sejak kahwin nie, memang sudah jadi seorang yang penyabar, cuma risau ada yang cuba buat bro hilang sabar je 🙂

  4. Teringin nak pakai iPhone..

    1. Moga tercapai cita-cita mu… Kalau iPhone 5C masuk Malaysia. Try la guna 🙂

  5. cam comel gak… buat masa ni sab pakai iphone 5. mmg suka sgt n xpernah regret beli walau diejek2 pemakai samsung… hope hp bajet yg dikatakan bajet ni.. harga mestila bajet.. jgn cm mahal jugak sudah… harga iphone 5 leh beli peti ais or tv kot….

    1. Oh pakai iPhone 5 jugak ek.. kita geng…

      Rerajin la ek iMessage dengan Bro… Jimat kredit…

  6. Kalau bro nak pakai iphone 5c, yang ada sekarang tu bagi kat saya..hehe

  7. belum mampu pakai Iphone lagi…

  8. bro.. sponser iphone boleh x? hehehee

  9. wooowww gadget bruuuu…

  10. selagi namanya iphone teringin juga nak cuba….heee

  11. Usahkan gadget iphone 5 terkini yang lama pun belum pernah pakai/cuba jauh sekali untuk membelinya. Dapat pakai samsung galaxy y pun dah dikira ok…

  12. fuh…takpela gune telefon murah dulu..hehe

  13. […] Apple telah memperkenalkan telefon pintar versi bajet mereka, yang dikenali sebagai iPhone 5C. Ia akan ditawarkan dalam lima pilihan warna, iaitu hijau, putih, biru, merah dan juga […]

Leave a Comment