17,159,438 total views, 4 views today

Ben Ashaari Menang LG CINEMA 3D Smart TV

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Ben Ashaari Menang LG CINEMA 3D Smart TV
Tahniah Bro ucapan kepada rakan blogger Ben Ashaari yang telah memenangi sebuah LG CINEMA 3D Smart TV dari LG Malaysia.

Nampak gaya percubaan Bro dan rakan-rakan blogger yang lain gagal untuk kali ini.

Insya’lah ada rezeki, kita cuba lagi. Jika ada event yang best-best untuk blogger, Bro akan invite korang untuk turut serta.

Caranya? Sentiasa alert dengan jemputan di wall facebook Broframestone. Bro selalu jemput rakan-rakan blogger untuk menyertai event blogger, event amal, projek berbayar (advertorial) dan juga menonton wayang.

Jangan lupa add tau. Kalau malu, follow je dekat facebook tue. Tapi kalau malu bertegur, macam mana nak ajak join mana-mana event kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “Ben Ashaari Menang LG CINEMA 3D Smart TV

  1. tuari rasanya ben kata rumah dia takde TV…wah…dah dapat hadiah terus.tahniah kat en.ben kita nie

  2. Hebat abg ben ni… Ikon blogger malaysia… tumpang gembira…

    1. Mungkin cara penulisan dia menarik minat penaja untuk memilih dia…

  3. mmg terbaek ler..
    x kuar umah ben lpas ni..
    ngadap tv beso jelar pasni:)

  4. Whoaa Tahniah Abang Ben..

  5. waaaaa… rezeki tu.. bukan senang-senang nak dapat..

  6. Perghh.. Dapat TV best.. tahniah Ben!!

  7. takpe. cuba lagi tahun depan. hoho

  8. Tahniah ben Ashaari. .. memang murah rezeki beliau. .. semoga ada rezeki blogger lain pula selepas ini. .

  9. Memang mengharap menang tetapi tidak ada rezeki. Tanniah buat bro Ben Ashaari. 🙂

  10. waaah, tahniah uncle Ben !

Leave a Comment