You are here
Home > Bersama BroFramestone > 3 Tahun Berturut-Turut Mereka Datang Beraya

3 Tahun Berturut-Turut Mereka Datang Beraya

20130809-204652.jpg

Terbaiklah dorang.

3 tahun berturut-turut mereka datang beraya dekat rumah Bro.

Kali pertama datang bertiga.

Kali kedua datang berempat. Yang bongsu baru 2 bulan time tue.

Ini kali ketiga, dh besar sikit dorang n makin ligat karenah dorang. Biasa la, bebudak.

2-2 member Bro. 2-2 Bro kenenkan dan dah jadi suami isteri pada tahun 2009. Dah jodoh.

Si lelakinya tue member kampung sebelah. Kenal sebab satu tempat kerja dan sekepala pada tahun 2005.

Si perempuan pula, kenalan sekolah waktu form 6.

Apa-apa pun terima kasih sebab sudi datang. Tahun depan usha aku pening kepala layan kerenah anak aku pula ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “3 Tahun Berturut-Turut Mereka Datang Beraya

  1. nanti giliran bro pulak… kan? mesti meriah rumah bro! jeles2!

    deno kat hospital satu family datnag melawat … deno special, “baju raya” kaler hijau… hehe

    1. bukan apa, takde jeles mana… cuma sbbnya dneo raya kat hospital, terasa sedih skit….. tak mcm raya tahun2 lepas.. huhu^^

Leave a Reply

Top