17,159,980 total views, 546 views today

3 Tahun Berturut-Turut Mereka Datang Beraya

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130809-204652.jpg

Terbaiklah dorang.

3 tahun berturut-turut mereka datang beraya dekat rumah Bro.

Kali pertama datang bertiga.

Kali kedua datang berempat. Yang bongsu baru 2 bulan time tue.

Ini kali ketiga, dh besar sikit dorang n makin ligat karenah dorang. Biasa la, bebudak.

2-2 member Bro. 2-2 Bro kenenkan dan dah jadi suami isteri pada tahun 2009. Dah jodoh.

Si lelakinya tue member kampung sebelah. Kenal sebab satu tempat kerja dan sekepala pada tahun 2005.

Si perempuan pula, kenalan sekolah waktu form 6.

Apa-apa pun terima kasih sebab sudi datang. Tahun depan usha aku pening kepala layan kerenah anak aku pula ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “3 Tahun Berturut-Turut Mereka Datang Beraya

  1. Tahun depan bila kawan Bro ni datang lagi ke rumah, tentu keluarga mereka semakin membesar…. 😉

    1. X juga.. Tgh jarakan 3-4 tahun sebab si maknya tengah sambung study

  2. Tahun depan giliran bro pula dukung anak. 🙂

    1. He…23x kena dukung gak ek.. ingatkan nak letak dalam buaian or suruh isteri yang dukung je he..23x

  3. nanti giliran bro pulak… kan? mesti meriah rumah bro! jeles2!

    deno kat hospital satu family datnag melawat … deno special, “baju raya” kaler hijau… hehe

    1. Nak jeles nape ek deno. Tak meriah tue bukan raya namanya.

      Ala Deno kena tahan wad lagi ke? xpe deno.. dugaan semua tue 🙂

    2. bukan apa, takde jeles mana… cuma sbbnya dneo raya kat hospital, terasa sedih skit….. tak mcm raya tahun2 lepas.. huhu^^

  4. cant wait to see your child bro 😀

    1. cant wait to see muja kahwin he…23x

  5. selamat hari raya aidlifitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat…

  6. maszull

    assalamualaikum bro…tahun depan bro pula ada anakkan..:)

  7. Moga ikatan persahabatan tu berkekalan hendakNYA.

Leave a Comment