17,160,212 total views, 778 views today

Lionel Messi Duta Iklan WeChat Antarabangsa

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Video memaparkan Lionel Messi membintangi iklan WeChat.

Siapa tidak kenal dengan Lionel Messi pemain bola sepak kelahiran Argentina yang beraksi bersama kelab Barcelona.

Video ini memaparkan beliau berkongsi mesej suara, panggilan video untuk mengambil hati anaknya. Nampak gaya macam anak dia bakal jadi pemain bola juga.

WeChat turut mengumumkan ikon baru dalam kempen pemasarannya dengan melantik pemain bola sepak terkemuka, Lionel Messi yang menyertai barisan ikon lain dalam industri muzik, fesyen dan VIP untuk berkomunikasi dengan peminat mereka.

WeChat merupakan aplikasi mesej No. 1 bagi telefon pintar. Jom sertai 300 juta penggunanya di seluruh dunia dengan download WeChat sekarang di www.wechat.com
Lionel Messi WeChat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Lionel Messi Duta Iklan WeChat Antarabangsa

  1. begitu meluas penggunaan we chat sekarang…….

    1. Yup, WeChat sudah dipromosikan di banyak negara sekarang nie

  2. Wah Messi dilantik menjadi duta WeChat.

  3. As-salam .. makin menjadi2 wechat ni nak lawan dengan kakaotalk ni rasanya

    1. Company WeChat sekarang No. 1 company paling berkembang maju di China dalam tempoh masa 2 tahun.

  4. Peh nombor 1 wechat. dah lama duk nombor 1. Tengok adik-adik asyik main wechat je. Dah macam walkie talkie pun ada

  5. maszull

    assalamualaikum bro…bestnya pemain bolasepak jadi dutanya…:)

Leave a Comment