You are here
Home > Bersama BroFramestone > Segmen Perdajal Bro Framestone > Kontroversi Perkahwinan Pelakon Izzue Islam

17,419,313 total views, 1,134 views today

Kontroversi Perkahwinan Pelakon Izzue Islam


Seperti yang kita sedia maklum, pelakon Izzue Islam baru sahaja mendirikan rumah tangga baru-baru ini.

Tahniah buat beliau.

Izzue Islam dan Awin Nurin telah diijabkabulkan oleh bapa Awin sendiri, Waharudin Bin Jonit, 58, dengan mas kahwin berjumlah 11 dinar dan wang hantaran berjumlah RM11,111.11

Untuk pengetahuan, majlis pernikahan kedua mempelai ini turut disaksikan oleh pihak keluarga dan juga rakan-rakan terdekat.

Tetapi, terdapat satu kontroversi terjadi sewaktu majlis perkahwinan beliau.

Dengar cerita sewaktu selesai majlis akad nikah, isterinya iaitu Awin Nurin telah berbisik, “Sebenarnya saya isteri dia” sampai memberi jelingan tajam kepada Tiz Zaqyah.

#Troll

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Kontroversi Perkahwinan Pelakon Izzue Islam

  1. La ingatkan apa yang kontroversi sangat tu haha. Tapi ramai perempuan komplen pasal isteri si Izzue ni. Tak faham betul. Dah jodoh dorang, terima jela ye tak. Lagipun cantik apa si Awin.. hehe

Leave a Reply

Top