You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Kenangan Iftar Geng Blogger Tahun 2010

Kenangan Iftar Geng Blogger Tahun 2010

Kenangan Iftar Geng Blogger Tahun 2010

Teringat kenangan Iftar bersama rakan-rakan dari Geng Blogger pada tahun 2010.

Satu kenangan yang tidak dapat Bro lupakan, asal buat gathering sure masuk paper dan dihadiri ramai blogger-blogger yang power satu ketika dulu.

3 jejaka diatas sudah berkahwin iaitu, Bro Framestone, Azrul Hisham dan Joegrimjow (orang kuat Geng Blogger)

Yang lain? Masih berlajar lagi terutamanya si Andyhowtt dan Milimilo (kredit gambar ini buat beliau).

Tengok gambar pun penuh dengan kelejenannya. Nampak kuruskan Bro (Bro tengah sakit waktu ini, harap tak jatuh sakit macam nie lagi)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Kenangan Iftar Geng Blogger Tahun 2010

    1. Eh, macam mane la andy boleh perasan pasal entry nie.. link nnt bro update ek 🙂

      Joe dah bz.. siapa lagi yang ada.. Bro pun la nie dok menumpang je gathering orang lain

  1. BloggerPerak tah bila nak buat iftar lagi tah..memasing macam dah tak tulis blog plak..jejauh lak tu..aku nak roger hotel nak buat review ramadan pun taktau nak ajak sape..:P

  2. seronok tu… biasanya blogger yg duk area2 kl je la boleh bersua muka… deno di pantai timur jauh.. pastu CAPD lg.. kekangan betul!

  3. wahhhhh,,, hensemnya bro!!!! duluuuu,,,, hehehe.. sekarang makin hengseng jugak,, jangan jatuh sakit lagi bro,, peminat risau nanti,, huhuuu

  4. 2010 neh kat Plaza Alam Sentral main boling dulu kan? akak pon g ngan famili. masa tu Iffah belum lahir. tapi kitorang juin halfway ajer. mmg bro slim masa tuh. tatau plaks bro sakit.

Leave a Reply

Top