17,148,905 total views, 209 views today

Kenangan Iftar Geng Blogger Tahun 2010

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Kenangan Iftar Geng Blogger Tahun 2010

Teringat kenangan Iftar bersama rakan-rakan dari Geng Blogger pada tahun 2010.

Satu kenangan yang tidak dapat Bro lupakan, asal buat gathering sure masuk paper dan dihadiri ramai blogger-blogger yang power satu ketika dulu.

3 jejaka diatas sudah berkahwin iaitu, Bro Framestone, Azrul Hisham dan Joegrimjow (orang kuat Geng Blogger)

Yang lain? Masih berlajar lagi terutamanya si Andyhowtt dan Milimilo (kredit gambar ini buat beliau).

Tengok gambar pun penuh dengan kelejenannya. Nampak kuruskan Bro (Bro tengah sakit waktu ini, harap tak jatuh sakit macam nie lagi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “Kenangan Iftar Geng Blogger Tahun 2010

  1. ehh lama dah ni hahaha…bila nak buat lagi..

    1. Eh, macam mane la andy boleh perasan pasal entry nie.. link nnt bro update ek 🙂

      Joe dah bz.. siapa lagi yang ada.. Bro pun la nie dok menumpang je gathering orang lain

  2. shah alam kan ni??
    last gathering den pegi ni..

    1. Yup, yang ini baru event yang dekat Shah Alam tempoh hari

  3. giler kurus giler dulu.. skarang jauh beza kot haha

    1. Mu kahwin nnti, baru mu rasa macam bercakap depan cermin he..23x

  4. BloggerPerak tah bila nak buat iftar lagi tah..memasing macam dah tak tulis blog plak..jejauh lak tu..aku nak roger hotel nak buat review ramadan pun taktau nak ajak sape..:P

    1. Ajak je la sesape.. If ada kekosongan, roger aku.. aku try promote dekat facebook. If ade yang berkenan, aku suruh mereka hubungi mu 🙂

    2. masalahnya ada sorang dua je yang ada blog..yang lain tah kemana..haha..ko pun nak datang?jauh tu..:D

    3. Ramai je blogger yang ada dekat area Ipoh tue yang mu xkenal lagi

  5. assalamualaikum, woahh bestnyaaaa!

  6. 2010..buat apa ye nad agknyer..hahaa

  7. wah! mudanya muka bro.. :O

  8. Jauh berbeza gambar Bro dulu dan sekarang…

  9. seronok tu… biasanya blogger yg duk area2 kl je la boleh bersua muka… deno di pantai timur jauh.. pastu CAPD lg.. kekangan betul!

  10. wahhhhh,,, hensemnya bro!!!! duluuuu,,,, hehehe.. sekarang makin hengseng jugak,, jangan jatuh sakit lagi bro,, peminat risau nanti,, huhuuu

  11. betu lah orang cakap bila kahwin hati senang. lihat perut lah. keh keh keh! :p

  12. so far belum sempat nk join iftar ngan rakan blogger yang lain

  13. Jauh berbeda dahulu dan sekarang.

  14. 2010 neh kat Plaza Alam Sentral main boling dulu kan? akak pon g ngan famili. masa tu Iffah belum lahir. tapi kitorang juin halfway ajer. mmg bro slim masa tuh. tatau plaks bro sakit.

  15. maszull

    assalamualaikum bro…dah lama gambar ni yer bro pun kurus jer ni…:)

Leave a Comment