17,148,900 total views, 204 views today

Jemputan Majlis Berbuka Puasa Bagi Blogger Seremban

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

majlis berbuka puasa geng bisik-bisik

Bro nak jemput rakan-rakan Blogger yang berada di sekitar Seremban untuk turut serta berbuka puasa bersama Geng Bisik-Bisik Mak Lagenda.

Ini merupakan tahun ke-3 mereka mengadakan majlis berbuka bersama-sama.

Insya’lah menjadi kali ke-2 bagi Bro dan isteri menyertai majlis berbuka puasa ini. Jika ada blogger yang berada disekitar Seremban atau KL yang nak turut serta boleh PM dekat facebook setiausaha GB2ML atau PM bro dekat facebook Bro Framestone.

Tarikh : 27 Julai 2013
Masa : 6.30 pm – 10.00 pm
Tempat : Restoran Wadi Ar-Raudhah, Seremban, NSDK
Bayaran : RM27 (dewasa) & Rm15 (bagi kanak-kanak berumur 4 – 12 tahun)

Pengesahan awal dialukan, bagi memudahkan kami buat tempahan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “Jemputan Majlis Berbuka Puasa Bagi Blogger Seremban

    1. G la confirmkan kehadiran tue

  1. jaga makan bro..nanti naik mendadak berat badan tu. hehehe

    1. Buat masa sekarang, berat dah stabil

  2. Alamak xdapat laa… jauh.. ='(… lagipun balik tg.malim

  3. bagi yang nak join sila confirmkan kehadiran betol2 ok. bagi memudahkan urusan tempahan tempat. Selewat2nya hari ini la eh. 🙂

    Thanks bro..

    1. U R Wel kome S/U serba boleh…

  4. Teringin tapi malu…hahhaaa…

    Selamt berbuka puasa buat semua deh…

    1. Malu kenapa ek. kalau malu smapai bebila pun xkan kenal blogger area Seremban…

  5. balik kuantan time ni..kalau tak boleh pergi..dekat dah dengan bangi

    1. Dengan Bangi memang dekat, tapi terasa jauh juga dengan Rawang

  6. Terima kasih kerana nak belanja saya berbuka puasa di Restoran ini… Buat susah-susah ajer… hehehe

    1. Eh, ada ek bro cakap nak belanja he…23x

    1. Xde jauh mana pun.. Sejam je drive dari KL

  7. Sayangnya, sekarang kat Sabah, 2 tahun lepas beraya di Seremban.

  8. maszull

    assalamualaikum bro…bestnya ada jer jemputan beriftar…:)

Leave a Comment