17,148,873 total views, 177 views today

Gambar Top Blogger Ariff Shah Dan Bro Framestone Waktu Muda

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

bro framestone ariff shah
Selamat hujung minggu semua.

Di sini Bro ingin kongsikan sekeping gambar pada tahun 2010 yakni gambar top blogger Malaysia – Ariff Shah dan Bro Framestone waktu muda.

Kalau tak salah, gambar ini diambil sewaktu zaman Geng Blogger tengah aktif lagi. Waktu bermain bowling sambil menunggu waktu berbuka puasa.

Kredit kepada blogger Joegrimjow (Top blogger waktu itu – entah ada yang kenal ke x dia nie)

Dengar cerita Ariff Shah nak tamatkan zaman bujangnya. Ehem….!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

33 thoughts on “Gambar Top Blogger Ariff Shah Dan Bro Framestone Waktu Muda

  1. Slim bro time ni..perut tu perbezaan ketara..hehe

    1. Time six pack.. Pepaham je la

  2. Kurus sket bro masa ni ek..haha

  3. dulu mamat ni memang kering gile..time skolah dulu lagi laa..aahahhaa.tapi atlet boling padang woo…:P

    1. Atlet silat juga… hang je waktu sekolah dulu dah comel huhuhu

    2. aku memang gini jek..eehhe

  4. rambut belah tengah!!! jarang dah orang sekarang buat rambut belah tengah..

    1. Bukan blah tengah, selalu sikat rambut kebelakang, then ia akan terbelah sendiri…

  5. kat shah alam tu kan..

    1. Tak.. dekat Times Square… smart gathering je

  6. kenangan betul time tu dapat mengumpul begitu ramai blogger.di Plaza Alam Sentral

    1. Ops.. itu event lain.. bukan yang nie

  7. hehe sama je rambut bro dulu skarang..

    1. Sebab waktu itu rambut tak potong.. Ini pun bro nak bela rambut balik..Dulu masa kahwin, bro kan potong pendek…

  8. Time perot masih terjaga lagi ke bro?

  9. bro macam Haha… Runningman. tang rambut tu… pehhhh lejen habis!

  10. hahaha. ariff shah maintain lagi, bro tu dah lain sekarang.hehe

    1. Tunggu je la Ariff dah kahwin nanti ๐Ÿ™‚

  11. Zaman muda remaja. Zaman gengblogger ada lagi memang best kan.

  12. masa nie bro nampak slim dan hensem sikit….tapi Ariff Shah still same…hehe

    1. Tunggu Ariff Shah dah kahwin nanti ๐Ÿ™‚

  13. brooo, sekarang pon bro dah nampak kurus sikit berbanding masa first time jumpa dekat lasertag hari tuuu. ๐Ÿ™‚

    1. Eh ye ke? Berat turun 2 kg sebelum puasa tempoh hari…

  14. nampak kurus la bro ^_^

    1. Zaman bro kecik2 dulu, la nie dah besar dah ๐Ÿ™‚

  15. Ariff tak nampak beza. ๐Ÿ™‚

  16. mcm x percaya jer..yang sekarang knp comel sgt…opps..larikkkkk

  17. maszull

    assalamualaikum bro….dua2 slim jer badan masa muda skg ni x tahu la nak ckp sbb senang hati kot…;)

  18. sekarang pun nampak macam sama je. maintain la katakan. ๐Ÿ˜›

    1. Mu pasti ke sama? Ke Bro nampak kurus macam zaman bujang dulu?

Leave a Comment