17,158,131 total views, 3,671 views today

Bro Framestone Waktu Muda 2011

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130730-185358.jpg

Gambar pada tahun 2011 (kalau tak salah Bro) yang diambil bersama rakan blogger Choo Mei Sze.

Kredit gambar buat Aku Biomed

Nampak muda x?

Baru lepas potong rambut waktu ini. Kalau ikutkan setahun dalam sekali dua je Bro akan potong rambut pendek.

Runsing bila rambut terlalu panjang dan tengah mengusahakan workload yang banyak. Maka penyelesaian yang dipilih adalah potong rambut pendek.

Tahun lepas, nk dekat kahwin, Bro terus potong rambut pendek baru selesa dan terasa perjalanan darah di kepala berjalan lancar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Bro Framestone Waktu Muda 2011

  1. KAcak sangat ni bang!

    Lepas bulan puasa mesti ada turun berat badan, tapi tak sampai tahap ni la. Selebihnye, hang kena jogging 🙂

    1. La nie dah 79kg. Baru 3 minggu puasa dah turun 3 kg.

      Tapi tue berat sebelum berbuka. Lepas berbuka, pepaham je la ek.

  2. hamboi..cun lah awek sebelah tu..org sebelah pun apa krgnya..hehe..

  3. Gambar paparazzi yang berjaya diambil. 🙂

  4. Sronoklah dapat berkenalan dengan ramai Blogger…

  5. Sekarang dah tua ye bro? Hahhaaaa…

  6. hamboi..segak bergaya…tu masa muda…masa sekarang…hahaha

  7. hensem st lg.. hahahahaa 😛

  8. maszull

    assalamualaikum bro…macho tu masa muda2…:)

Leave a Comment