17,162,682 total views, 3,248 views today

Bersamping Singkat – Petanda Nak Tambah Isteri

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

cara pemakaian samping

Setiap kali suami anda berbaju melayu dan bersamping. Sila perhatikan cara pemakaian samping suami anda, mungkinkah dia ada memasang niat nak tambah isteri lagi.

Apabila menggenakan samping,

Lelaki yang sudah berkahwin mesti dibawah lutut, namun kalau orang bujang, sampingnya mesti diatas lutut.

Kalau orang yang sudah berkahwin, memakai samping singkat itu tandanya dia hendak menambah isteri.

Prof Madya Datuk Paduka Dr. Mohd Rosli Saludin
Timbalan Dekan Pengajian Siswazah UPSI

Petikan dari akhbar

Bicara Bro : Entah la boleh percaya dengan statement ini atau tidak.

Sebab Bro dari zaman bujang (sebelum berkahwin), memang pakai samping londeh dari paras lutut. Tapi lepas kahwin Bro lebih suka pakai kain pelikat atau jubah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Bersamping Singkat – Petanda Nak Tambah Isteri

  1. hahaha apa pun tak berapa percaya

    1. Ye ke kak.. kita tengok apa jadi dekat sana nanti ek kak he..23x eh amin…

  2. oumm.. bahaye ni kalo terbukti betol, haha..

    1. Bahaya kenapa ek? salah satu rahsia lelaki terbongkar ek 🙂

  3. malas aku mau caya..mitos je semua ni..:D

  4. Aisey tak boleh cari makan apabila kod rahsia sudah terbongkar. 🙂

  5. maszull

    assalamualaikum bro…wah raya tahun ni kenalah perhatikan hubby mcm mana samping yg dipakainya…:)

  6. Salam singgah. Ikut oranglah. Tapi Jiha tengok ramai lelaki bujang sudah pakai samping londeh. Lain orang lain perangai kot.

  7. makcik-makcik memang tak suka isu ni. haha..

  8. selalu kalau den pakai samping den set kan atas lutut…hahaha

  9. hahahaha…. mengarut semua ni… XD

  10. boleh percaya ka..hahaa

  11. lepas ni para isteri boleh tolong pakaikan sampin untuk abang tersayang untuk elak tambah kuota.. hehehe

Leave a Comment